Sinne, sinne! Sinne Helsinkiin!

Porvoolainen Bistro Sinne avasi Helsingin-ravintolansa, Sinne Helsingin, viime syksynä Eerikinkatu 2:ssa, mutta kesti usempi kuukausi ennen kuin ehdimme tutustumaan siihen. Yritystä kyllä oli: koetin saada pöytää marras-joulukuussa muutamaan otteeseen, mutta olin aina liian myöhään liikkeellä. Mutta tammikuussa on onneksi vähän väljempää!

Nyt, kevätkauden ensimmäisen tanssitunnin jälkeen, oli sopiva hetki käydä koko perheen kanssa Sinnessä, kun pöytäkin vihdoin löytyi!

IMG_3831.jpg

Ravintolan varsinainen ruokasali, ”Puutarha”, on hieno ja korkea tila, jossa on lasikatto. Kesällä tilassa on varmasti kivasti luonnovaloa!

IMG_3762.jpg

IMG_3767.jpg

Olimme jo etukäteen päättäneet ottaa burgerit, mutta olisi kyllä kiinnostanut maistaa myös niitä useamman lajin menuja. Ne jäivät kuitenkin toiseen kertaan, kun seurueen pienin jäsen hieman rajoitti illalliseen käytettävissä olevaa aikaa. Otimme sentään alkuun leikkelelajitelman, jossa oli kahta erilaista salamia (toinen poroa) ja parmankinkkua.

IMG_3782.jpg

Burgeri oli juuri niin hyvä kuin Porvoosta muistelimme: Bosgårdin luomu-Charolais-nautaa ja lisukkeeksi niin rapeat ranskalaiset, että kovin paljon parempia ei varmaan ole mahdollista saada. Annos oli tällaisenaankin niin tuhti, että naureskelimme Rouvan kanssa, kuka ihme jaksaa syödä hampurilaisen sillä tuplapihvillä, joka burgeriin olisi ollut mahdollista lisätä.

IMG_3820.jpg

IMG_3812.jpg

Burgeri kuuluu muuten ravintolan deli-valikoimaan, joka on tarjolla myös ravintolan etuosan Delissä. Delin puodissa myydään myös tuoreita sämpylöitä, juustoja ja muita herkkuja, joita tarjotaan myös ravintolan puolella.

IMG_3847.jpg

IMG_3838.jpg

IMG_3835.jpg

Maininnan ansaitsee paitsi kiva tila ja mainio ruoka myös henkilökunta. Täytyy sanoa, että palvelu oli jopa huomiotaherättävän hyvää: välitöntä ja huomioivaa. Upeaa!

IMG_3765.jpg

Kiitos Sinne, tällaista ravintolaa tänne kaivattiinkin! Ja aivan ehdottomasti tullaan toistekin. Jää nähtäväksi maltanko ottaa useamman lajin menun vai kallistunko jälleen burgerin puoleen.

Nyt kaikki, Sinne!

Kommentit (13)
  1. Burgeri on kyllä loistava, sekä Porvoossa että Helgingissä. Sinne(en) pitää kyllä päästä pian taas uudelleen 🙂

    1. Just katselin kuvaa, että Porvoossa oli ainakin silloin vähän erilainen se sämpylä. Mä olen itse vähän enemmän sellaisen leveämmän ja matalamman hampurilaisen kannattaja ihan vain siksi, että se on helpompi syödä. Mutta makuunhan se ei vaikuta mitenkään!

  2. Nata - White Trash Disease
    11.1.2015, 22:20

    Sinneen on pakko päästä taas pian! Me syötii kolmen annoksen menu ja se oli ihan loistava!

    1. Kiva kuulla! (Tai no, huomasin kyllä juttusi jo silloin kun sen kirjoitit 🙂 )

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *