Sitä itseään

Vielä pari viikkoa sitten en olisi uskonut, että kirjoitan jutun tästä aiheesta. Vauvat ja kakka. Sitä tulee, ja sitten vaihdetaan vaippa. Mitä siinä sitten on niin ihmeellistä? Jotenkin tämä vaippa ja sen vaihtaminen vaan tuntuivat pyörivän kaikkien huulilla.

Nyt ymmärrän miksi.

Ei hyvä ihme sitä tavaran määrää ja tuotantotahtia! En uskoisi, jos en itse näkisi. Kymmenessä päivässä on käytetty sekä koko vaippakakku että Kättäriltä saadut pikkuliberot, eikä vaippoja ole todellakaan vaihdettu jokaisen pikkulirauksen jälkeen.

Ja tässä pitäisi vielä siirtyä kestovaippoihin.

Rouva testasi niitä tänään. Yksi tuli niin märäksi, että siitä tuli tavarat läpi. Toisessa valskasi reuna, ja lopputulos oli sama. Kolmas ei ehtinyt olla pitkään ennen kuin yöksi vaihdettiin varmasti tiivis kertakäyttövaippa.

Ehkä luovutan liian helpolla, mutta kyllä minä ainakin aion huomenna hakea kaupasta lisää vaippoja – ihan niitä kertakäyttöisiä.

Kommentit (47)
  1. 🙂 Huumoria tarvitaan, kun lähtee lastenmaailmaan mukaan.
    Alunperin meilläkin tuo oli tytön lempinimi. Hän on Lyydia ja Lyllyksi sanottiin ja edelleenkin sanotaan. Ja tuohon aikaan hänellä oli niin herkullinen pikkuvauvan pullea pylly 😉
    Asia kun asia, siihen löytyy aina puolesta ja vastaan, toiset hieman ärhäkkäämpänä kuin toiset.

  2. No terve Lyllypylly! Hauskaa, että otit kyseisen jutun huumorilla, sillä sellaiseksi se oli tarkoitettu. Toiset ottivat keväällä asiakseen käydä vastahyökkäykseen, ja yhtäkkiä sainkin lukea, miten lapsesta tulee jotenkin vähän häiriintynyt, jos hänelle ei lässytetä. Ja sehän ei ollut lainkaan se, mistä alun perin kirjoitin.

    Itse kutsumme tyttöä muuten hyvin usein Lylleröpylleröksi, joka on johdettu tuosta Lyllypyllystä. Onhan se myönnettävä, että nimi oli ainakin mieleenpainuva 😀

    Tervetuloa seuraamaan palstaa. Tästä kohujutusta huolimatta 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *