Parasta juuri nyt #2: Super Master Mind

Vieläkö joku muistaa tämän pelin?

Super Master Mind

Löysin vanhempieni vaatehuoneen ylähyllyltä vanhan Super Master Mind -pelini, jota en ole pelannut ehkä noin 25 vuoteen. En muista, mistä se on tullut enkä milloin, mutta olen pelannut peliä joskus yläasteiässä. Kyseessä on älypeli, jossa pyritään selvittämään vastustajan muodostama piilossa oleva värikoodi, joka koostuu viidestä värillisestä nappulasta.

Arvailija tekee rivi kerrallaan värisarjoja, ja koodin tekijä merkitsee rivin viereen, kuinka monta väriä rivissä on oikein: pieni valkoinen nuppi merkitsee, että rivissä on jokin oikea väri mutta väärällä paikalla ja musta nuppi, että jokin sarjan väreistä on oikealla paikalla. Arvailija ei kuitenkaan tiedä, mistä väristä on tarkalleen ottaen kyse, vaan hänen on tehtävä useampi sarja selvittääkseen oikeat värit ja niiden järjestyksen.

Hyvin simppeli säännöiltään, mutta silti niin kinkkinen, että välillä ajatukset ovat mennä pahasti solmuun.

Super Master Mind

Aivan superkoukuttavaa, ja tämän pelin löydettyäni emme ole Rouvan kanssa lomalla juuri muuta tehneetkään. Ja täytyy sanoa, että hienosti 7-v:kin oppi pelaamaan peliä. Vieläköhän tätä saa kaupoista jonain versiona? Suosittelen. Laatikko ei varmasti näytä enää tältä 😄

Super Master Mind

Pitääkin tästä mennä jatkamaan!

Kommentit (10)
  1. Ei ole tuttu peli ennestään mut latasin puhelimeen ja nyt pahasti koukussa 😀

  2. Metsärusakko
    7.1.2020, 19:07

    Olin unohtanut koko pelin! Meillä oli mummolassa just tollanen samanlaisessa paketissa. Serkkuporukalla aina kesäsin pelattiin sitä autotallin katolla. Tulikin paljon hyviä muistoja mieleen!

    1. Mulle tulee taas mummolasta mieleen Rummikub! Pitäisiköhän sekin hankkia jostain?

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *