Synnytys rinnakkaistodellisuudessa

Piritta Hagman synnytti tyttären kotonaan (Iltasanomat.fi 7.5.2012)

– Hän syntyi lauantaiaamuna 28. huhtikuuta kotona – aivan kuten oli suunniteltu. Synnytys oli nopea ja kaunis, Piritta lisäsi.

Anteeksi, mutta mistä rinnakkaistodellisuudesta tämä Facebook-viesti on lähetetty? Nopea: Ehkä. Suunniteltu: Viittasi varmaan synnytyspaikkaan, ei päivämäärään? Mutta että kaunis? Siis jotain, joka tuottaa havaitsijalleen esteettistä mielihyvää?

En nähnyt rouva Hagmania pusertamassa lastaan ulos, mutta ne kuvat, joita olen nähnyt toisista naisista kesken tätä toimenpidettä, eivät tuota ainakaan itselleni minkäänlaista mielihyvää.

Rouva epäilee samaa, ja on jo määrännyt, että synnytyksen aikana olen siellä missä hänen kasvonsa ovat. Vain siellä, enkä yritäkään vilkuilla muualle.

Kommentit (17)
  1. Kauneutta on niin monenlaista. Vanha, ryppyinen ihminen voi olla kaunis. Kuolemakin voi olla kaunis. Nainen, jolta on poistettu rinta, voi olla kaunis. Lapsen syntymä veren keskeltä voi olla kaunis. Jopa verisen napanuoran katkaiseminen voi olla kaunis hetki. Yhdestä synnytyksestäni on ihan alapääkuviakin, ja ne ovat niin kauniita ja herkkiä, että ovat olleet valokuvanäyttelyissä.

  2. Apua, onko synnytyssaleissa peilejä?! En kykene edes tanssi/ jumppasalissa keskittymään jos pitää itseään tuijotella punaisena ja hikisenä, mitenkähän tuossa kävis.. Onneksi valintani on sektio.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *