Tähtitarrat ja Helinä-keiju

Isyyspakkaus

Tyttö on jo pitkään toivonut Helinä-keijun asua. Etsimme sellaista New Yorkista, mutta emme löytäneet sitä Disney Storestakaan. Lupasin, että katselen asua netistä, kun tulemme kotiin. Tori.fi:stä tärppäsi.

Pidin löydön kuitenkin salassa ja odottelin sopivaa hetkeä. 

Tyttö sai kerätä pari viikkoa tähtitarroja, joita ansaitsi reippailla aamuheräämisillä ja auttavaisuudella. Keroimme, että kun kasassa on kaksikymmentä tarraa, hän saa superkivan yllätyksen. Kun hänellä oli jo puolet tarroista, kerroimme, mikä yllätys on. Se oli hyvin mieleinen.

Eikä tässä vielä kaikki: samassa paketissa Helinä-keijun mekon kanssa tuli myös kaksi prinsessamekkoa. Toinen on Tuhkimon mekko ja toinen kääntömekko, jonka toisella puolella on Bellen mekko ja toisella Prinsessa Ruususen mekko. Ne ovat vielä piilossa. 

Tyttö myös toivoi, että hänen viisivuotissynttärinsä olisivat naamiaiset, ja hän haluaisi, että etsisin hänelle Prinsessa Ruususen mekon juhliin. Kuulen jo isipisteiden ropisevan.

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Mulla oli lapsena Belle-puku ja se oli kyllä aivan ihana! En ollutkaan muistanut koko mekkoa. Olin kyllä väkisinkin vähän vanhempi, koko leffaa ei tainnut olla vielä, kun olin tuon ikäinen...

En kestä, että teillä on sen tumman laatikoston lisäksi näköjään toinenkin tuollainen lokerikko! Mistähän meillekin? :)

Tommi K
Isyyspakkaus

Kyllä, tuo miljoonalipasto hankittiin eteiseen samoihin aikoihin, ja pidämme myös siitä kovasti! Sinne se paljon kaikkea sälää pois silmistä :) Molemmat löytyivät silloin huuto.netistä. 

Torey
Näissä neliöissä

Meiltä löytyy myös tuo Belle/Ruusunen, ja on Liisa Ihmemaassa mekkoa, on ollut Elsaa ja löytyy kaikenlaisia muitakin röyhelömekkoja. Ja niistä tykkää niin isompi ku pienempikin prinsessa!

Tommi K
Isyyspakkaus

Meillä toivottaisiin kovasti myös Jasminen haaremiasua, mutta en ole ihan vakuuttunut että se on neljävuotiaan vaate :D UK:n Disney Storessa oli kyllä ihan siisti versio jossa ei ole paljasta pintaa. 

Torey
Näissä neliöissä

Voit koittaa puhua joskos riittäisi kesällä pelkät haaremihousut! Meillä on pienemmälle ensi kesäksi isomman vanhat sellaset ja itseltäni löytyy parit myös! :)

Kommentoi