Tähtitarrat ja Helinä-keiju

Tyttö on jo pitkään toivonut Helinä-keijun asua. Etsimme sellaista New Yorkista, mutta emme löytäneet sitä Disney Storestakaan. Lupasin, että katselen asua netistä, kun tulemme kotiin. Tori.fi:stä tärppäsi.

IMG_7896.jpg

Pidin löydön kuitenkin salassa ja odottelin sopivaa hetkeä. 

IMG_7922.jpg

Tyttö sai kerätä pari viikkoa tähtitarroja, joita ansaitsi reippailla aamuheräämisillä ja auttavaisuudella. Keroimme, että kun kasassa on kaksikymmentä tarraa, hän saa superkivan yllätyksen. Kun hänellä oli jo puolet tarroista, kerroimme, mikä yllätys on. Se oli hyvin mieleinen.

IMG_7904.jpg

Eikä tässä vielä kaikki: samassa paketissa Helinä-keijun mekon kanssa tuli myös kaksi prinsessamekkoa. Toinen on Tuhkimon mekko ja toinen kääntömekko, jonka toisella puolella on Bellen mekko ja toisella Prinsessa Ruususen mekko. Ne ovat vielä piilossa. 

IMG_7927.jpg

Tyttö myös toivoi, että hänen viisivuotissynttärinsä olisivat naamiaiset, ja hän haluaisi, että etsisin hänelle Prinsessa Ruususen mekon juhliin. Kuulen jo isipisteiden ropisevan.

Kommentit (6)
  1. Meiltä löytyy myös tuo Belle/Ruusunen, ja on Liisa Ihmemaassa mekkoa, on ollut Elsaa ja löytyy kaikenlaisia muitakin röyhelömekkoja. Ja niistä tykkää niin isompi ku pienempikin prinsessa!

    1. Meillä toivottaisiin kovasti myös Jasminen haaremiasua, mutta en ole ihan vakuuttunut että se on neljävuotiaan vaate 😀 UK:n Disney Storessa oli kyllä ihan siisti versio jossa ei ole paljasta pintaa. 

      1. Voit koittaa puhua joskos riittäisi kesällä pelkät haaremihousut! Meillä on pienemmälle ensi kesäksi isomman vanhat sellaset ja itseltäni löytyy parit myös! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *