Takuulla pehmeämpi - tai saat rahasi takaisin

Isyyspakkaus

Kaupallinen yhteistyö: Libero

On se nyt myönnettävä: ei meistä tullut enää kestovaippojen käyttäjiä. Täysin kertakäyttöisillä on menty pian kaksi vuotta, ja nyt kynnys ottaa kestovaipat käyttöön on kasvanut ylitsepääsemättömäksi.

Esikoisen kanssa niitä käytettiin, mutta niiden istuvuus ja imukyky olivat vähän niin ja näin. Vaippojen pesemistä en myöskään ikävöi, en varsinkaan niiden, joita kannetiin kotiin päiväkodista ja jotka olivat muhineet suljetussa muovipussissa koko päivän.

Vaipoissa tärkeää on imukyky ja istuvuus, ja mitä pehmeämpi vaippa on, sitä paremmin se myös istuu lapselle. On mukava laittaa lapsi nukkumaan illalla tietäen, että vaippa ei vuoda yön aikana, ja pehmeä ja joustava vaippa tuntuu varmasti mukavalta myös leikeissä.

Pehmeimmät käyttämämme vaipat ovat olleet Libero Touch -vaipat.

Libero on itse asiassa niin vakuuttunut vaippojensa pehmeydestä, että he tarjoavat nyt Libero Touch -vaipoille pehmeystakuun. Mikäli et ole tyytyväinen tuotteisiin ja koet, että vaippa ei ole riittävän pehmeä, saat rahasi takaisin. Tämä takuu on voimassa koko vuoden 2018.

Liberon valikoimassa on sekä teippi- että housuvaippoja, ja takuu koskee molempia. En ole itse asiassa koskaan kokeillutkaan housuvaippoja, sillä teippivaippojen vaihtaminen sujuu oikein hyvin sylissä istuenkin. Vaippa vain omien reisien päälle ja lapsi istumaan sen päälle. Vaipoissa on indikaattori joka vaihtaa väriä, kun on vaipanvaihdon aika.

Vaan kyllä odotan sitä, että näistä pääsee vähitellen kokonaan eroon. Esikoisemme lopetti vaippojen käytön päivisin tasan kaksivuotiaana, joten pian sitä voisi odottaa myös kuopukselta. Olen kyllä joskus kuullut, että poikien olisi vaikeampi oppia pois vaipoista. Onkohan se totta vai vain urbaania legendaa?

Kommentit

Torey
Näissä neliöissä

Meillä esikoinen oli täysin kuiva jo lähes 1,5-vuotiaana. Kuopus ei todellakaan. Eli ei kannata odottaa toiselta samaa mitä toinen teki. :D Ja silti, kyllä ne jossain kohtaa kuiviksi oppii! :)

Tommi K
Isyyspakkaus

Juu. Se kyllä kiinnostaisi kuulla, että onko jollain havaintoja juuri siitä, että pojilla se kestää pidempään.

Torey
Näissä neliöissä

Mulla on kaks tyttöä ni en osaa sanoa. :D Mahtaakohan moisesta olla oikeasti mitään tutkimuksia, vai onko vaan vanhan kansan tietoa. :P

Aurala (Ei varmistettu)

Meillä 4vuotias erittäin temperamenttinen tyttö käyttää vaippaa yöllä ja päivä kuivaksi opettelu oli hyvin vaiherikasta. Juuri 2vuotta täyttänyt kundi on täysin päivä ja yökuiva ja tämä tapahtuu ilman mitään varsinaista opettelua oikeastaan jopa vähän varkain. varsinkin kun huomio on edelleen siskon vessapuuhissa :D eli jokainen erilainen. En vain ymmärrä, miten olette opetelleet kuivaksi tarravaippojen kanssa? Miten lapsi saa ne itse pois housujen alta?

Tommi K
Isyyspakkaus

Jaa, en mä enää sitä muista :D Kaipa se vaippa vaan otettiin lapselta pois - tai sitten hän oppi ottamaan sen itse. Apua siinä siis tarvitsee, mutta jossain vaiheessa vain huomattiin, että vaippa on kuiva, kun sen ottaa pois.

Vierailija (Ei varmistettu)

Meillä tyttö oppi kuivaksi 3-vuotiaana ja poika vasta 4-vuotiaana. En tiedä, onko meidän geeneissä jotain vikaa. Neuvolassa sanoivat, että terve poika eikä kiirettä. Kyllähän tuo 4 laudaturia viime kesänä kirjoitti eli ei sen puoleen ongelmaa. Nyt jännitetään, kun tyttö 21-v. odottaa esikoistaan, että tuleeko sieltäkin peräsuoleltaan laiska oppija. Jokainen oppii kuivaksi kuitenkin jossain vaiheessa.

Tommi K
Isyyspakkaus

:D :D :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Housuvaipat on paljon helpommat pukea takaisin kun käydään potalla päivän mittaan. Alle yksivuotiaalla lapsellani saattaa vaippa pysyä jo kuivana koko päivän, on silti varalla vielä. Yöt ollut jo pitkään kuiva.

Tommi K
Isyyspakkaus

Ohoh! Täällä ei olla lähelläkään sitä. Maitoa ja vettä kyllä menee sen verran illalla, että kävisin kyllä itsekin WC:ssä keskellä yötä ;)

Sanni Tee Tee

Meillä tyttö oppi päiväkuivaksi kolmevuotiaana ja yökuivaksi viisivuotiaana.

Vanhempi poika oppi päiväkuivaksi kaksivuotiaana ja yökuivaksi kolmevuotiaana.

Nuorempi poika oppi päiväkuivaksi kolmevuotiaana, eikä ole nyt viisivuotiaana vielä yökuiva.

Ei tässä ainakaan meillä mitään säännönmukaisuutta löydy.

Tommi K
Isyyspakkaus

OK :)

Kommentoi