Takuulla pehmeämpi – tai saat rahasi takaisin

Kaupallinen yhteistyö: Libero

On se nyt myönnettävä: ei meistä tullut enää kestovaippojen käyttäjiä. Täysin kertakäyttöisillä on menty pian kaksi vuotta, ja nyt kynnys ottaa kestovaipat käyttöön on kasvanut ylitsepääsemättömäksi.

IMG_5779-2.jpg

Esikoisen kanssa niitä käytettiin, mutta niiden istuvuus ja imukyky olivat vähän niin ja näin. Vaippojen pesemistä en myöskään ikävöi, en varsinkaan niiden, joita kannetiin kotiin päiväkodista ja jotka olivat muhineet suljetussa muovipussissa koko päivän.

IMG_5777-2.jpg

Vaipoissa tärkeää on imukyky ja istuvuus, ja mitä pehmeämpi vaippa on, sitä paremmin se myös istuu lapselle. On mukava laittaa lapsi nukkumaan illalla tietäen, että vaippa ei vuoda yön aikana, ja pehmeä ja joustava vaippa tuntuu varmasti mukavalta myös leikeissä.

IMG_5788-2.jpg

Pehmeimmät käyttämämme vaipat ovat olleet Libero Touch -vaipat.

Libero on itse asiassa niin vakuuttunut vaippojensa pehmeydestä, että he tarjoavat nyt Libero Touch -vaipoille pehmeystakuun. Mikäli et ole tyytyväinen tuotteisiin ja koet, että vaippa ei ole riittävän pehmeä, saat rahasi takaisin. Tämä takuu on voimassa koko vuoden 2018.

IMG_5767-2.jpg

Liberon valikoimassa on sekä teippi– että housuvaippoja, ja takuu koskee molempia. En ole itse asiassa koskaan kokeillutkaan housuvaippoja, sillä teippivaippojen vaihtaminen sujuu oikein hyvin sylissä istuenkin. Vaippa vain omien reisien päälle ja lapsi istumaan sen päälle. Vaipoissa on indikaattori joka vaihtaa väriä, kun on vaipanvaihdon aika.

IMG_5806-2.jpg

Vaan kyllä odotan sitä, että näistä pääsee vähitellen kokonaan eroon. Esikoisemme lopetti vaippojen käytön päivisin tasan kaksivuotiaana, joten pian sitä voisi odottaa myös kuopukselta. Olen kyllä joskus kuullut, että poikien olisi vaikeampi oppia pois vaipoista. Onkohan se totta vai vain urbaania legendaa?

Kommentit (11)
  1. Meillä tyttö oppi päiväkuivaksi kolmevuotiaana ja yökuivaksi viisivuotiaana.

    Vanhempi poika oppi päiväkuivaksi kaksivuotiaana ja yökuivaksi kolmevuotiaana.

    Nuorempi poika oppi päiväkuivaksi kolmevuotiaana, eikä ole nyt viisivuotiaana vielä yökuiva.

    Ei tässä ainakaan meillä mitään säännönmukaisuutta löydy.

  2. Housuvaipat on paljon helpommat pukea takaisin kun käydään potalla päivän mittaan. Alle yksivuotiaalla lapsellani saattaa vaippa pysyä jo kuivana koko päivän, on silti varalla vielä. Yöt ollut jo pitkään kuiva.

    1. Ohoh! Täällä ei olla lähelläkään sitä. Maitoa ja vettä kyllä menee sen verran illalla, että kävisin kyllä itsekin WC:ssä keskellä yötä 😉

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *