Tämä ei (todellakaan) ole treeniblogi

Ohhoh tätä liikkumattomuutta. Olen aina ajatellut, että ihmisellä on aikaa siihen, mihin sitä haluaa käyttää. Nyt olen joutunut toteamaan, että niin ei ehkä olekaan. Kun on joutunut priorisoimaan asioita, liikunta on se, mistä olen tinkinyt. Ei hyvä. Kun rutiini on katkennut, on vaikea päästä uudelleen alkuun.

2012-09-11-059_-_copy.jpg

Yritin elvyttää lenkkeilyä tuossa kesäkuussa, mutta sitten tuli kesäloma maalla. Metsätiellä ei ole lähtökohtaisesti mukava juosta, ja lisäksi koko heinäkuun satoi.

Salilla kävin toukokuun alussa ja seuraavan kerran nyt heti syyskuussa. Ja sekin onnistui eilen siksi, että olin illan yksin kotona, sillä Rouva on Neidin kanssa maalla koko viikon.

Kävin aiemmin salilla ennen töitä parina-kolmena päivänä viikossa. Se vaati heräämistä kuudelta. Nyt pääsen juuri ja juuri sängystä seitsemältä ja ehdin ilman saliakin hädin tuskin töihin yhdeksäksi.

2012-09-11-047_-_copy.jpg

Kun liikuntatavat muuttuvat mutta syöminen ei, voi arvata seuraukset.

Lenkkeily koiran kanssa töiden jälkeen tuntuu hyvältä ajatukselta aina silloin, kun ei ole aika vetää lenkkareita jalkaan. Rouva sai myös taas luvan alkaa juoksemaan, ja hän lähtee mielellään koiran kanssa ulos, kun tulen töistä. Saan siis itse silloin vauvan syliini ja siten hyvän syyn lösähtää sohvalle.

En minä voi tästä kuitenkaan syyttää ketään muuta kuin itseäni.

Mistä siis löytyisi tarvittava aika – ja varsinkin se motivaatio?

Kommentit (8)
  1. http://kolmehuonettakeittio.blogspot.fi/Vierailija
    28.9.2012, 11:09

    Motivaatio on löydettävä ensin, sitä itekin tällä hetkellä etsin.
    Perustelen treenien väliin jättämistä huonolla tuntitarjonnalla, miksi en voisi mennä salille? Aikaa myös pidän tekosyynä, vaikka todellisuudessa se ei ole edes este. Itseään on liian helppo huijata tekosyillä. 🙂

  2. Kiitos vinkeistä ja tsemppauksesta! Heti tuli mieleen monta perustelua, miksi en jo tee tai voisi tehdä näitä asioita, esim. työmatkapyöräilyä. Ongelma on syvällä… Ehkä palaan tähän asiaan vielä 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *