Tanssia ja pizzaa

Perjantaista näyttää muodostuvan viikon odotetuin päivä – monessakin mielessä. No ensinnäkin TGIF, you know.

Mutta perjantai on myös tanssipäivä! Tyttö alkoi käydä syyskuun alussa tanssitunneilla, ja hän rakastaa niitä. Tanssitunteja odotetaan ja niistä puhutaan paljon. Hän juoksee tunnilta hymyissä suin, ja kertoo, että oli tosi kivaa.

Eikä tässä kaikki, perjantai on myös ravintolapäivä! Koska ruoan laittaminen tanssitunnin jälkeen menisi hieman turhan myöhään, päätimme, että perjantaisin käymme yhdessä syömässä ulkona. Ja tyttö oppi tämän aika nopeasti. Jo parin kerran jälkeen hän alkoi kysyä, että mennäänkö ravintolaan syömään. No mennään! Vaikka pizzalle!

Olemmekin viime aikoina käyneet syömässä kolmessa suositussa ja erittäin suositeltavassa pizzapaikassa: Putte’s Bar & Pizza, Skiffer ja Linko, kaikissa käyty perjantaisen tanssitunnin jälkeen. Ja hahaa, hyvä kolmikko: Nyt-liitekin kuvasi näitä kolmea paikkaa sanoin: ”trenditietoiselle nuorelle kohderyhmälle suunnattu pizzeria”. Sinne siis tuntemaan itsensä trendikkääksi ja nuoreksi!

Putte’s Bar & Pizza

Kalevankatu 6
http://www.puttes.fi/

Monien mielestä kaupungin parhaat pizzat. Ja Aperol Spritzit. Kokeile Silence of the Lambs!

IMG_2364.jpg

IMG_2359.jpg

Skiffer

Erottajankatu 11
http://www.skiffer.fi/fi/erottaja/

Skifferin pizzat eivät ole varsinaisesti pizzoja, vaan niitä kutsutaan liuskoiksi. Samapa tuo: näyttää pizzalta ja maistuu pizzalta, paitsi että pohja on ohut, rapea ja ilmava. Kuulemma leivinjauheella nostatettu. Täytteet ovat hauskan kekseliäitä, ja jälkiruoaksi saa 3 Kaverin Jäätelöä!

IMG_2495.jpg

IMG_2516.jpg

IMG_2532.jpg

IMG_2476 (1).jpg

Linko

Linnankoskenkatu 12
http://www.linkopizzabar.fi/

Linko oli meille uusi tuttavuus, vaikka onkin ollut olemassa jo viime vuoden kesästä saakka. Vaikka paikka ei ole aivan uusi, kannattaa varautua siihen, että pöytää ei saa aivan heti. Me satuimme paikalle juuri oikeaan aikaan, mutta meidän jälkeemme tulleet joutuivat sitten jo vähän odottamaankin. Mutta ou jees! Sekä pizza että jälkiruoaksi nauttimani panna cotta lähentelivät täydellisyyttä. Ei mitään lisättävää, ei poistettavaa. Tänne uudestaan!

IMG_2764.jpg

IMG_2785.jpg

IMG_2800.jpg

IMG_2823.jpg

Kommentit (24)
 1. Noni, sitähän minäkin. Että samalla tunnilla ollaan 🙂 me ei tällä viikolla päästy mutta viime viikolla kuikuilin että oliko se ”ne”..?

  Saman natsihkon opettajan alla siis kolme blogilasta 🙂 nämä ainakin viihtyy superhyvin!

  1. Jaa jaa, no terve vaan! Käy seuraavan kerran sanomassa että moi! Mutta siis kolme: onko sulla siellä siis kaksi vai onko siellä joku muukin?

   1. Tulen tulen, yritän uskaltaa 😉 kolme oli siis meidän kaksi ja teidän yksi, siis kolme blogilasta. Tai ilmeisesti enemmänkin kun nyt kommentteja luin. Ensi viikolla meiltä onkin vain Insinööri + lapset, saatte siellä sitten toisianne pällistellä.

 2. Pakko kehaista Linkoa: käymme mieheni kanssa siellä toisinaan (lähipaikka kun sattuu olemaan), ja joka kerta ruoka on ollut tasaista, erinomaista laatua. 🙂 Ja tunnelma on ihan omanlaisensa, ei tunnu että olisi Helsingissä Suomessa, vaan jossain kaukomailla. Ja live-keikat Lingossa ovat jotain kokemisen arvoista! Kiva kuulla, että teidänkin perhe tykkäsi. 🙂

  1. No todellakin! Olisipa kiva käydä siellä live-keikalla. Jos niinku ylipäänsä kävisi joskus jossain ulkona iltaisin… 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *