Tärkein joululahjatoive

Isyyspakkaus

Se tuli postiluukusta ja unohtui pöydälle. Sieltä tyttö sen löysi, ja sitten oli jo myöhäistä.

Joulun Toivelelut 2016.

Ei tyttö kuitenkaan täysin seonnut, ja esimerkiksi Frozen-sivujen kohdalla hän totesi: "Minulla on jo niin paljon Frozen-kamaa etten tarvitse sitä enempää." Ohhoh.

Toiveita alkoi kuitenkin sadella siihen tahtiin, että oli sanottava, että aivan kaikkea ei joulupukki voi tuoda, ja nyt pitäisi osata kertoa, mikä on kaikkein suurin toive.

Se on Prinsessa Ruusunen Disney Princess -nukke, mikä oli melko yllättävää, sillä emme ole katsoneet vielä koko elokuvaa. Olisin myös kuvitellut, että Elsan jälkeen seuraava suosikki olisi ollut Tähkäpää, mutta Aurora vei nyt voiton.

Toiseksi suurin toive olisi My Little Ponyn Luna-hahmo. Sitä pitää vielä varmistella, sillä aiemmin hän kyllä mielestäni haaveili Prinsessa Celestiasta. (Kyllä, tunnen jo monta näistä poneista nimeltä, vaikken mikään brony olekaan.) 

Jokin peli olisi kuulemma myös kiva, ja sitten olisi vielä yksi toive.

"Mikä se on?" tiedustelimme.

"Jos isi tai äiti voisi piirtää sellaisen perhekuvan, jossa ollaan me kaikki."

Ja sitten Rouva jo kyynelehtikin. 

Eiköhän tämä ollut se kaikkien tärkein toive.

Kommentit

Piipo79

Meillä on kanssa pahin Frozen-kausi hiipunut ja nyt lego friendsit on pop! Olin muutes erittäin positiivisesti yllättynyt kun veimme jouluapua-palvelun kautta lahjoja ja suklaajoulukalentereita parille tytölle eikö meidän tuttö mankunut itselleen samanlaista prinsessakalenteria (vaikka hänen selvästi mielensä teki) saatika niitä Legoja mitä tytöille valitsimme kaupasta yhdessä. Olin toki selittänyt hänelle miksi viemme lahjat mutten olettanut että hän sisäistäisi sitä näin! Erittäin hyvä kasvatuksellinenkin aspekti ja joulunsanoma näissä hyväntekeväisyysjutuissa siis!

Tommi K
Isyyspakkaus

Meillä My Little Ponyjen lisäksi pinnalla leikeissä on nyt Ryhmä Hau. Kivaa, että puhutaan muustakin kuin Frozenista :) Mä olen vienyt kans aiempina vuosina lahjoja Nuorkauppakamarin järjestämään Joulupuu-keräykseen. Senhän voisi tosiaan tehdä tänä vuonna yhdessä tytön kanssa!

Piipo79

Ehdottomasti suosittelen! Meillä on osallistuttu myös joulupuuhun muina vuosina mutta nyt vietiin yhdelle perheelle lahjat ja koristeet ja aatonaattona vielä kinkut ja muuta jouluista syömistä! Jotenkin ihastuttavaa katsoa kuinka omasta lapsesta kuoriutuu se antelias puoli esiin. Joulun taikaa tai jotain!

Karoliina S. (Ei varmistettu)

Pari vinkkiä jotka säästäneet meiltä piiitkän pennin leluostoksissa:
jos joku tuttu tai itse on menossa kaupunkiin jossa Disney-kauppa (mm. Köpis, Pariisi) niin siellä disneyn prinsessanuket maksaa about 15€. Meidän neiti on joka reissulta minkä joku tuttumme on tehnyt, saanut aina yhden nuken, ja enään taitaa puuttua pari hahmoa. Myös e-bayn ihmeelliseen maailmaan kun tutustuu niin MLponien hinnat on puolet siitä mitä suomessa, ilmaisella kotiinkuljetuksella ;)

Tommi K
Isyyspakkaus

Täytyypä katsella seuraavalla NYC:in reissulla ;)

Urbaani Isä (Ei varmistettu) http://urbaaniisa.blogspot.fi/

Meidän eskarilainen näki samaisen opuksen kun lehti postiluukusta tipahti, se oli todellakin menoa. Suurinpiirtein joka toinen lelu on tarkasti ympyröity tussilla, Nerf panospyssyt ja sähköautoradat kaikki! Noilla eri yritysten lehdillä on valtava vaikutus lapsiin ja joulupukin toivelistan pituuteen. Hyvää ensimmäistä adventtia.

Tommi K
Isyyspakkaus

Kiitos samoin! Hauskaa nähdä muitakin isäbloggaajia :)

La-ura
tuska onni elämä

Hmmm, meillekin tuli noita lehtiä silloin joskus kun olin pieni. Muistan selailleeni sitä ja kyselleeni, voinko saada tämän ja tämän ja tämän, vastaus taisi olla "katsotaan jos Pukki tuo" toivoa siis sai, mutta takuuta toiveiden toteutumisesta ei ollut. Muistan erään vuoden kun toivoin kaikkia mahdollisia baby borneja, en saanut niistä yhtäkään. Ikinä. Syytä en tiedä, ehkä ne olivat vain liian kalliita tai minulla yksinkertaisesti oli liikaa nukkeja. Ehkä minulle opetettiin, että kaikkea toivomaansa ei aina saa?

Oli miten oli, en mennyt siitä rikki.

Tommin tapa pyytää lastaan valitsemaan kaikkein tärkein toive vaikuttaa mielestäni hyvälle. Kun tyttö valitsi lehdestä kaksi asiaa, aiotteko toteuttaa molemmat vai mahdollisesti vain toisen?

Tommi K
Isyyspakkaus

Luulen, että molemmat toiveet toteutuvat. Toinen on jo välitetty kummeille, ja itse yritän löytää sen ponin. Prinsessa Celestia on kuulemma mieluisampi kuin Luna.

Menkää perhekuvaukseen! Sitten tytölle vois teettää taulun omaan huoneeseen ja sellainen kuvaus voi olla ihan hauskaa. Harvalla nyt on liian montaa valokuvaa, jossa on koko perhe mukana. Valitsee vaan jonkun kuvaajan, jonka tyyli miellyttää.

Tommi K
Isyyspakkaus

Ei todellakaan ole! Tein taas Ifolor-kirjaa vuoden parhaista kuvista, ja koko perheestä löytyi kuvia vain pojan nimijuhlista ja pari selfietä. Hauskoja kyllä nekin :)

mmiu (Ei varmistettu)

Matti Pikkujämsä maalaa ihania muotokuvia ja juuri perhekuviakin! Hän tekee muotokuvia myös valokuvien pohjalta, joten ei välttämättä tarvitse mennä itse malliksi.

http://www.facebook.com/ateliermattipikkujamsa/
http://www.hs.fi/kulttuuri/a1462247421021

Sipuli (Ei varmistettu)

Matti Pikkujämsää suosittelisin minäkin, lämpimästi, jos ette piirrä perhepotrettia oman perheen voimin.

Tommi K
Isyyspakkaus

No mutta! Arvaa vaan kenen piirtämät muotokuvat sain juuri isänpäivälahjaksi! ;) Kuvia ei tosin ole vielä olemassa, vain optio niiden piirtämisestä. Nyt mietimme Rouvan kanssa parhaillaan, olisiko kiva, että olisi perhekuva, yhteinen kuva lapsista vai yksittäiset potretit kaikista. Tai vain lapsista :)

Kommentoi