Tärkein joululahjatoive

Se tuli postiluukusta ja unohtui pöydälle. Sieltä tyttö sen löysi, ja sitten oli jo myöhäistä.

Joulun Toivelelut 2016.

IMG_0180.jpg

Ei tyttö kuitenkaan täysin seonnut, ja esimerkiksi Frozen-sivujen kohdalla hän totesi: ”Minulla on jo niin paljon Frozen-kamaa etten tarvitse sitä enempää.” Ohhoh.

Toiveita alkoi kuitenkin sadella siihen tahtiin, että oli sanottava, että aivan kaikkea ei joulupukki voi tuoda, ja nyt pitäisi osata kertoa, mikä on kaikkein suurin toive.

Se on Prinsessa Ruusunen Disney Princess -nukke, mikä oli melko yllättävää, sillä emme ole katsoneet vielä koko elokuvaa. Olisin myös kuvitellut, että Elsan jälkeen seuraava suosikki olisi ollut Tähkäpää, mutta Aurora vei nyt voiton.

IMG_0174 (1).jpg

Toiseksi suurin toive olisi My Little Ponyn Luna-hahmo. Sitä pitää vielä varmistella, sillä aiemmin hän kyllä mielestäni haaveili Prinsessa Celestiasta. (Kyllä, tunnen jo monta näistä poneista nimeltä, vaikken mikään brony olekaan.) 

IMG_0176.jpg

Jokin peli olisi kuulemma myös kiva, ja sitten olisi vielä yksi toive.

”Mikä se on?” tiedustelimme.

”Jos isi tai äiti voisi piirtää sellaisen perhekuvan, jossa ollaan me kaikki.”

Ja sitten Rouva jo kyynelehtikin. 

Eiköhän tämä ollut se kaikkien tärkein toive.

Kommentit (14)
 1. Menkää perhekuvaukseen! Sitten tytölle vois teettää taulun omaan huoneeseen ja sellainen kuvaus voi olla ihan hauskaa. Harvalla nyt on liian montaa valokuvaa, jossa on koko perhe mukana. Valitsee vaan jonkun kuvaajan, jonka tyyli miellyttää.

  1. Ei todellakaan ole! Tein taas Ifolor-kirjaa vuoden parhaista kuvista, ja koko perheestä löytyi kuvia vain pojan nimijuhlista ja pari selfietä. Hauskoja kyllä nekin 🙂

   1. Matti Pikkujämsä maalaa ihania muotokuvia ja juuri perhekuviakin! Hän tekee muotokuvia myös valokuvien pohjalta, joten ei välttämättä tarvitse mennä itse malliksi.

    http://www.facebook.com/ateliermattipikkujamsa/
    http://www.hs.fi/kulttuuri/a1462247421021

    1. Matti Pikkujämsää suosittelisin minäkin, lämpimästi, jos ette piirrä perhepotrettia oman perheen voimin.

    2. No mutta! Arvaa vaan kenen piirtämät muotokuvat sain juuri isänpäivälahjaksi! 😉 Kuvia ei tosin ole vielä olemassa, vain optio niiden piirtämisestä. Nyt mietimme Rouvan kanssa parhaillaan, olisiko kiva, että olisi perhekuva, yhteinen kuva lapsista vai yksittäiset potretit kaikista. Tai vain lapsista 🙂

 2. Hmmm, meillekin tuli noita lehtiä silloin joskus kun olin pieni. Muistan selailleeni sitä ja kyselleeni, voinko saada tämän ja tämän ja tämän, vastaus taisi olla ”katsotaan jos Pukki tuo” toivoa siis sai, mutta takuuta toiveiden toteutumisesta ei ollut. Muistan erään vuoden kun toivoin kaikkia mahdollisia baby borneja, en saanut niistä yhtäkään. Ikinä. Syytä en tiedä, ehkä ne olivat vain liian kalliita tai minulla yksinkertaisesti oli liikaa nukkeja. Ehkä minulle opetettiin, että kaikkea toivomaansa ei aina saa?

  Oli miten oli, en mennyt siitä rikki.

  Tommin tapa pyytää lastaan valitsemaan kaikkein tärkein toive vaikuttaa mielestäni hyvälle. Kun tyttö valitsi lehdestä kaksi asiaa, aiotteko toteuttaa molemmat vai mahdollisesti vain toisen?

  1. Luulen, että molemmat toiveet toteutuvat. Toinen on jo välitetty kummeille, ja itse yritän löytää sen ponin. Prinsessa Celestia on kuulemma mieluisampi kuin Luna.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *