Tarramonsterilla lapsikin osaa nimikoida lelunsa itse (sis. alekoodi)

Kaupallinen yhteistyö: Tarramonsteri

Olen jo liki kuuden vuoden ajan nimikoinut lastemme vaatteet, lelut, juomapullot ja muut päiväkotiin kulkeutuvat tavarat Tarramonsterin nimitarroilla. Vaikka monet vannovat kangastussin tai teippien nimeen, itse en vaihtaisi Tarramonsterin Mini Pilkuista muihin tapoihin.

Tarramonsteri - Ajoneuvot-7.jpg

Usein huomaan juuri päiväkotiin lähtiessä, että jossain vaatteessa ei olekaan nimeä, ja silloin on kiva tietää, että nimitarrat löytyvät eteisen ylälaatikosta.

Varsinkin tässä iässä tarve nimikoida vaatteita on suuri, sillä herra 2-v kasvaa sellaista tahtia, että vaatteita laitetaan kiertoon ja uusia otetaan käyttöön muutaman kuukauden välein. Kevään tullen nimikointia odottavat kaikki uudet kevät- ja kesävaatteet. Kaikki viimevuotiset kesävaatteet kun ovat käyneet pieniksi, ja monet talven aikana käytetyistä paidoista ja housuistakin näyttävät mystisesti kutistuneen.

Tarramonsteri - Ajoneuvot-4.jpg

Tarrat ovat hyvin kestäviä. Kun ne liimaa vaatteen pesulappuun, ne kestävät ainakin kymmeniä pesuja. Kenkiin liimatessa niiden päälle voi laittaa vielä toisen, läpinäkyvän tarran, joka kestää paremmin kulutusta.

Juuri nyt akuutein tarve oli kuitenkin nimikoida päiväkotiin unikavereiksi tarvittavia Ryhmä Hau -pehmoleluja. 

Tarramonsteri - Ajoneuvot-2.jpg

Tilasin pojalle kivan lajitelman erilaisia Mini Pilkku -autotarroja. Valikoimissa on useampi muu teemapakkaus kuten afrikan eläimetmarjat tai maatilan väki. Ja tietysti voit edelleen myös suunnitella tarrasi itse valitsemalla useista kuvioista ja taustaväreistä mieleisesi.

Tarramonsteri - Ajoneuvot-5.jpg

Tarrojen liimaaminen on niin helppoa, että lapsi osaa nimikoida tavaransa niillä itse. Poika oli hyvin mielissään, kun sai valita tarroista juuri omat suosikkinsa, ja valitsi ensimmäiseksi palo- ja poliisiautot.

Tarramonsteri - Ajoneuvot-3.jpg

Tarrojen ja niiden kivojen kuvioiden avulla pienetkin lapset oppivat tunnistamaan omat tavaransa, jos monella lapsella on vaikkapa samanlaisia ulkovaatteita tai kumisaappaita.

Tarramonsteri - Ajoneuvot-1.jpg

Kokeile sinäkin Tarramonsterin tarroja – tai tilaa lisää, jos edelliset ovat loppuneet! Saat koodilla ISPAK19 15 % alennusta Tarramonsterin verkkokaupan tuotteista. Koodi on voimassa 11.2.2019 saakka.

Kommentit (1)
  1. Tänks, just viime viikolla liimattiin viimeinen tarra lelupäivän leluun, joten tilaus tarramonsterille lähtee vetämään

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *