Täydennä mökkilääkekaappisi (ja voita Muumimuki!)

Kaupallinen yhteistyö: Apteekkiplus.fi

Kesäkuu on jo pitkällä, mutta emme ole ehtineet – ymmärrettävistä syistä – käydä vielä kertaakaan kesämökillä! Yleensä käymme laittamassa paikat kuntoon toukokuussa ja yövymme mökillä vähintään kerran jo kesäkuun alkupuolella. Mökkijuhannusta taas olemme viettäneet joka vuosi noin viidentoista vuoden ajan.

Luulen, että tänä vuonna jopa mökkijuhannus on vaakalaudalla, mutta jos se vaan mitenkään on mahdollista, olemme näissä maisemissa lämmittämässä saunaa niin pian kuin mahdollista.

IMG_3024.jpg

Mökkikauden alkaessa on hyvä täydentää lääkekaapin sisältöä ja varustautua ainakin aurinkovoiteilla, perussärkylääkkeillä, desinfiointiaineella, hydrokortisonilla (hyönteisten puremiin) sekä laastareilla. Myös kyypakkaukset ja punkkien poistovälineet on hyvä olla olemassa, ja ainakin meidän mökillämme on vain ajan kysymys, milloin löydämme taas punkin itsestämme.

Täydensin oman lääkekaappimme Turusta käsin toimivan Apteekkiplus.fi:n verkkokaupasta.

Näyttökuva 2016-06-09 kello 12.10.51.png

Löysinkin valikoimasta kaiken, mitä tarvitsin.

Palvelun hakutoiminnot ovat helppokäyttöiset, ja tuotteiden lisääminen ostoskoriin tapahtuu yhdellä napsauksella. Jos tuotteista on kysymyksiä, farmaseutti on chätin päässä vastaamassa niihin. 

Tilasin tuotteet sunnuntai-iltana ja olin hämmästynyt, kun sain paketin jo tiistaina – alle kahdessa vuorokaudessa tilauksesta – lähimarketimme pakettiautomaattiin!

Pieni tyttö oli kovin ilahtunut, kun lupasin, että hän saa avata paketin, ja siellä on jotain kivaa hänellekin. Pakkausteipin leikkaaminen veti kylläkin kulmat kurttuun.

IMG_4498.jpg

”Mitä se on? Hei! Täällä on prinsessalaastareita!”

IMG_4502.jpg

No onkos siellä mitään muuta?

IMG_4511.jpg

Aurinkosuojaa, hydrokortisonia, desinfiointiainetta, D-vitamiinia, leikattavaa laastaria, punkkirauta… Mukana oli yllätyksenä myös useampia tuotenäytteitä.

IMG_4536.jpg

Jees, todella toivon, että tämä ei ole tarpeen, mutta on se hyvä olla olemassa.

IMG_4553.jpg

Onkos siellä muuta? No on! Se on Muumimuki! 

IMG_4538.jpg

Kun Apteekkiplus.fi:stä tilaa kolme kesäkampanjaan kuuluvaa tuotetta, saa valita neljästä Muumimukivaihtoehdosta mieluisimman. Ajattelin tytön tykkäävän kaikkein eniten tästä Pikku Myy -mukista, sillä se hauska Muumitalo-muki meillä jo oli. 

Muumimukikampanja on käynnissä elokuun 2016 loppuun saakka.

Tarkistapa siis oman mökkilääkekaappisi sisältö ja tilaa puuttuvat tuotteet Apteekkiplus.fi:n laajasta valikoimasta. Jos teet tilauksesi ennen 30.6.2016, saat koodilla ”juhannus” ilmaisen toimituksen tuotteille!

Apteekkiplus.fi halusi myös arpoa lukijoideni kanssa kaksi tämän kesän Muumi-kausimukia, joiden teema on niin sopivasti ”Juhannus”. Voit osallistua arvontaan vastaamalla kommentiboksiin, mitä sinä keräisit Apteekkiplus.fi:stä lääkekaappiisi. Osallistumisaikaa arvontaan on 17.6.2016 saakka. Muista jättää myös yhteystietosi. Apteekkiplus.fi ottaa yhteyttä voittajiin, kun arvonta on suoritettu.

Apteekkiplus.fi > Muumi-keräilykampanja

Kommentit (91)
  1. Hyvin samankaltainen setti lähtisi tännekin, eli ainakin aurinko- ja kosteusvoiteita, särkylääkkeitä, hydrocortisonia ja haavanhoitotuotteita

  2. Kyypakkaus ainakin ja desifioimisainetta ja maitohappobakteeri tabletteja. Ja myös imodiumia. Mukaan kesäarvontaan.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *