Terveisiä Lontoosta!

”Kiitos viestistäsi! Olen lomalla enkä lue viestejäni. Jos aihe on ajankohtainen vielä ensi viikolla, lähetä se silloin uudestaan!”

Lontoo - London

Olen siis Lontoossa tyttäreni kanssa viikon mittaisella lomalla.

Jos olet kiinnostunut Lontoon-matkastani lähes reaaliajassa, kannattaa siirtyä välittömästä Instagram-tililleni @isyyspakkaus ja seurata siellä stooreja, sillä tänne blogin puolella kirjoitan matkan parhaista paloista vasta matkan jälkeen enkä jaksa purkaa edes järjestelmäkamerani muistikorttia ennen kuin olen kotona.

Tähän mennessä on nähty muun muassa tällaisia asioita.

London Platform 9 3/4London Platform 9 3/4London TubeLondon - Tower BridgeLondon - Borough MarketScience Museum WonderlabScience Museum WonderlabLondon Yo Sushi

Olen vastaillut jo muutamille koronavirukseen liittyviin kysymyksiin, joten kerrottakoon nyt tässäkin, että tähän matkaan viruksella ei ole ollut vaikutusta.

Lennot olivat joka tapauksessa hyvin edulliset, ostin ne jo kuukausi sitten, emmekä sattuneet niille lennoille, jotka ilmoitettiin vähentyneen kysynnän vuoksi peruutettavan.

Lontoossa kaikki paikat ovat auki aivan normaalisti – ei tämä ole sen suurempaa riskialuetta kuin Suomikaan. Nähtävyyksiin ei ole ollut laiturin 9 3/4 kuvauspistettä lukuunottamatta minkäänlaisia jonoja, mutta en tiedä johtuuko se viruksen vuoksi kaikonneista turisteista vai vain vuodenajasta.

Pesemme käsiä aina kun vain voimme, ja mukanani on myös talouspaperia, ettei julkisissa tiloissa tarvitse käyttää puhaltimia. Repussani on myös desinfiointilappuja, joilla voi pyyhkiä käsiä, jos käsienpesumahdollisuutta ei ole saatavilla. Vedämme myös sormikkaat käteen ennen kuin koskemme julkisilla paikoilla mihinkään.

Huomenna on edessä matkan odotetuin päivä: Harry Potter -studiokierros. Jännää!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *