Terveisiä Tokiosta

Terveisiä taas Tokiosta! Istun täällä Cerulean Tower Hotelin 23. kerroksen huoneessani ja ihmettelen huoneestani avautuvaa näköalaa (alla). Sain yllätys-upgraden, ja huonekin on isompi kuin mitä oli varattu.

IMG_7699.jpg

Jopa kylpyammeesta on The View.

IMG_7713.jpg

Hotelli on aivan Shibuyan aseman vieressä, parin korttelin päästä Excel-hotellista, jossa olin viimeksi (torni alla vasemmalla).

IMG_7703.jpg

Tulin siis Tokioon työmatkalle. Olen siirtymässä Angry Birds Fight -pelin vastaavaksi tuottajaksi, ja tulin tänne tapaamaan pelin kehittäjätiimiä.

Meillä oli itse asiassa alun perin suunnitteilla, että olisimme tulleet tänne Rouvan ja tytön kanssa yhdessä. Olisin parin työpäivän jälkeen pitänyt viikon talvilomaa ja olisimme vierailleet samalla Kiotossa. Mutta sitten tuli se tilanne käden kanssa, työmatka siirtyi ja Rouva ei ehtinyt pitää lomaansa nyt helmikuussa. No, aina asiat eivät mene niin kuin suunnittelee. Nyt olen täällä siis mahdollisimman lyhyen ajan ja palaan jo torstaina kotiin.

IMG_7701.jpg

Uni painaa silmää, mutta pitää lähteä kaupungille pörräämään ettei hyydy. Illalla tapaan kollegaani shabu shabu -illallisen merkeissä. Oh nam!

Kommentit (4)
  1. Meidän 9v pelaa tosi paljon (pelaisi vielä enemmän jos äiti antaisi enemmän peliaikaa) Angry Birds Fight peliä. Kiva aina ’tietää’ joku pelin takana. 🙂 Kovasti on pojalla tulevaisuuden suunnitelmat pelialalla ja mikäpä siinä.

    1. Hyvä hyvä. Mähän olen tehnyt Fightin kanssa töitä jo yli 1,5 vuotta ja viime vuonna vielä aika pitkään täysipäiväisesti. Tervetuloa vaan alalle 😉

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *