Tervetuloa siistiin kotiin!

Isyyspakkaus

Kaupallinen yhteistyö: Freska

Siivoojan käyttäminen kodin siivouksessa on aihe, joka on kirvoittanut kovasti kommentteja joka kerta, kun olen kirjoittanut siitä blogissa.

Toiset eivät voi ymmärtää rahan tuhlaamista moiseen ja pitävät siivoojan käyttämistä huonona esimerkkinä lapsille. Toiset taas nauttivat siivoamisesta itse niin paljon, että eivät todellakaan halua suoda sitä iloa kenellekään muulle. Mutta sitten on meitäkin, joille siivoojan käyttäminen on jo niin normaalia ja luonnollista, että ei tulisi mieleenkään palata siivoamaan itse.

Vaikka aikuisten pitää tietysti pystyä tekemään myös itselle epämieluisia asioita, ainakin me ruuhkavuosien ytimessä tarpovat joudumme jatkuvasti miettimään, mihin aikamme riittää ja mihin ei. Pienen vauvan kanssa aikaa asioihin on vielä vähemmän, ja toisaalta oma vähäinen vapaa-aika vieläkin arvokkaampaa.

Nykyisin olen siis alkanut arvostaa yhä enemmän sitä, että kaikkea ei tarvitsekaan tehdä itse ja esimerkiksi juuri siivoamisesta säästyvän ajan voi käyttää johonkin muuhun ja mieluisampaan.

Siivooja pyyhkii käynnillään tasot, imuroi ja pesee lattiat ja pesee WC:n ja kylpyhuoneen. Myös tyttömme on oppinut jo hienosti sen, että maanantai-iltaisin pitää nostella kaikki tavarat pois lattioilta ja laittaa lelut, paperit, kynät ja vaatteet kasaan. "Niin, kun se siivoojatäti tulee huomenna", hän toteaa.

Olen muuten aika varma siitä, että siivoojan käynti kerran viikossa on se, mikä pitää taloutemme ylipäänsä jonkinlaisessa järjestyksessä. Kun siivooja tulee, tavarat eivät voi lojua ympäriinsä, ja ne on kerättävä pois lattialta ja tasoilta - huvitti tai ei. Varsinkin viikkoina, jolloin olemme viikonloppuna jossain reissussa, siivoaminen saattaisi jäädä muuten väliin ja kaaos kodissa lisääntyä hurjasti.

Jos sinuakin kiinnostaa investoida omaan vapaa-aikaasi etkä erityisemmin rentoudu siivoamalla, kokeile Freskaa, joka käy siivoamassa myös meillä!

Siivouksen listahinta on 34 €/h, josta jää kotitalousvähennyksen jälkeen 18,70 €/h. Meillä kaksi tuntia riittää perussiivoukseen, ja tarvittaessa voi sopia esimerkiksi ikkunoiden pesusta tämän päälle.

Freska haluaa tarjota lukijoilleni tutustumistarjouksena alennuksia siivouksesta seuraavasti:

  • kertasiivouksesta 30 €:n alennus koodilla 30ISYYSP
  • säännöllisestä siivouksesta ensimmäisellä kerralla 50 %:n alennus koodilla 50ISYYSP

Siivouksen voi tilata osoitteesta freska.fi. Alennuskoodit ovat voimassa 30.11.2016 saakka. Kotisiivouspalvelu on laajentunut näemmä useammalle paikkakunnalle ja on tällä hetkellä saatavilla seuraavilla paikkakunnilla: Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Kerava, Turku, Lieto, Naantali, Raisio, Tampere, Kangasala, Lempäälä, Nokia, Pirkkala, Valkeakoski ja Ylöjärvi.

Kommentit

FromKaren
Ihana Päivä

Kuinka iso asuntonne on? Laitoin Freskan laskuriin huoneistomme koon (85m2) ja antoi tunneiksi 4H mikä tuntui aika liioitellulta...

Vierailija (Ei varmistettu)

Mä koitin myös Freskan laskuria 80 neliöön, ja tuo 4 h tuntuu tosi paljolta. Nyt meillä käy siivooja joka toinen viikko, ja itse rakastan kyllä kotisiivouspalvelua. Bonusta on juuri tuo, että tulee myös järjesteltyä lojuvat tavarat ja mapitettua työpöydän paprut säännöllisesti. Meidän huusholliin arvioitiin käyttämämme firman toimesta 2,5 h olevan sopiva aika ja se on toiminut käytännössä

Tommi K
Isyyspakkaus

Juu, kannattaa sopia ajasta ja siivouksen sisällöstä tarkemmin firman kanssa. 80 neliön asunnossa viikkosiivoukseen pitäisi myös mun mielestä riittää 2 - 2,5 tuntia.

Tommi K
Isyyspakkaus

Asuntomme on 83 m2. Ekalla kerralla meillä varattiin kolme tuntia, mutta sen jälkeen kaksi tuntia on riittänyt aivan hyvin, ja teimme myös selväksi, että sen tulee riittää :) Neljän tunnin tarve on varmasti laskettu sen mukaan, että siivooja käy vain sen yhden kerran ja tekee kaiken mahdollisen astianpesukoneen ja roskiksien tyhjentämisestä lakanoiden vaihtoon. Kun sama siivooja käy useammin kuin kerran, siivoaminen on nopeampaa, sillä paikat ovat tutut. Kun palvelua tilaa, kannattaa sopia tarkasti, mitä siivoukseen kuuluu ja mitä ei, ja esimerkiksi meidän mielestämme siivojaan ei kannata käyttää aikaa lakanoihin, roskiksiin, astioihin tai pyykkeihin.

Torey
Näissä neliöissä

Mä hoidan pölyt ja vessat kyllä itse mukisematta, mutta lattioiden ja ikkunoiden pesut jne. isommat hommat antaisin mielelläni muille! :D

Tommi K
Isyyspakkaus

Pölyjen pyyhkiminen on mulle ehkä se kaikkein vastenmielisin homma! :D

Muumiotyttöfan (Ei varmistettu)

Onko tuo teidän koira? Oudon peräti kamalan näköinen, hui. Minä siivoan itse.

Vierailija (Ei varmistettu)

Olipa pöljä kommentti

Tommi K
Isyyspakkaus

Mun on todella vaikea ymmärtää tarvetta kirjoittaa tällaisia kommentteja.

Vierailija (Ei varmistettu)

Meille on tulossa ekaa kertaa siivoja juuri Freskalta tän blogikampanjan innoittamana. Täytyy myöntää että kyllä jännittää jättää ihan vieras ihminen yksinään tänne asuntoon sekä se onko siivous tehty huolellisesti, jostain syystä mulla on ennakkoluulo että siivouksessa homma huiskitaan sinnepäin mahdollisimman nopeasti vaikka asiakas maksaa ajan mukaan.
Meillä on väljästi sisustettu 100m2 kerrostalokolmio jossa yksi kylpyhuone. Neliöiden perusteella ehdotettu 4,5h tuntui ylimitoitetulta tähän asuntoon kun tiedän itse aika hyvin kauanko asunnon siivoaminen vie aikaa. Tilasin sitten 2,5h ja siinä ajassa odotan että on imuroitu, pyyhitty lattiat ja pölyt ja siivottu keittiö ja kylppäri. Saapas nähdä :)

Taru Mari
Stuff About

Meilläkin on ollut siivoojan palkkaaminen harkinnassa, kyllä täällä riittää siivottavaa vaikka siivooja kerran viikossa kävisi eli kyllä lapsi saa tulevaisuudessa tarpeeksi esimerkkiä nähdä. :)

Tommi K
Isyyspakkaus

Noo... sitten saattaa käydä niin, että itse siivoaminen jää kokonaan. Meillä oli ihan alussa ajatus, että siivooja kävisi vain joka toinen viikko ja joka toinen viikko siivotaan itse. Arvaat varmaan, miten kävi? "Ei nyt kannata enää siivota, kun kohtahan se tulee jo uudelleen." :D

Taru Mari
Stuff About

Hahah. :D Saa nähdä miten käy! :D

Tommi K
Isyyspakkaus

Eka kerta on aina jännittävin :) Se kans jännitti joskus, kun ekan kerran siivooja kävi niin, että emme olleet itse edes kotona.

Mieltäsi varmasti helpottaa tyytyväisyystakuu, eli jos et ole jostain syystä tyytyväinen, niin kommenttia vaan palautelomakkeeseen. Mä olen käyttänyt siivoojapalveluja niin pitkään, että huomautan puutteista laadussa hyvin herkästi. Kaiken rehellisyyden nimissä olen laittanut Freskallekin joskus viestiä, että johonkin kohtaan kodissamme pitää kiinnittää enemmän huomiota, ja seuraavilla kerroilla asia on korjautunut.

Tirpustiira (Ei varmistettu)

Meillä myös käy siivooja kerran kuussa ja voi mitä arjen luksusta se onkaan. Oli varmaan täältä blogista napattu alekoodi millä lähdettiin liikkeelle :) enkö kyllä ymmärrä närkästystä siitä että joku tilaa kotiinsa siivoojan, käyhän ihmiset toisinaan ulkona syömässäkin jolloin ruuan laittaa joku muu mutta siinä ei oo ihan niin paljon nenän vartta pitkin katseltavaa :D

Tommi K
Isyyspakkaus

Mä en osaa edes ajatella sitä luksuksena, vaan se on ihan tavallista arkea :)

Säännöllistä siivousta vailla (Ei varmistettu)

Moi,

vieläkö teillä käy Freska?
Oletteko olleet tyytyväisiä?

Kokeilin Freskaa kahdesti ja meni molemmilla kerroilla poskelleen.
Jälki oli suorastaan surkeaa. Ikkunatkin oli "pesty" varamaan kuivalla liinalla..:(
Saimme yhden hyvityssiivouksen korvaukseksi, mutta sekään ei mennyt kovin hyvin, joten jätimme homman sikseen.
Nyt olisi luotettava säännöllinen siivooja haussa 80m2 asuntoon 00250 alueella.

Kiitos teksteistäsi!

Tommi K
Isyyspakkaus

Vielä käy, ja pääosin olemme tyytyväisiä. Joskus on huomautettavaa ja sitten siitä huomautetaan. Ikävä kuulla, että teidän kokemuksenne on ollut tuollainen.

Kommentoi