Tervetuloa siistiin kotiin!

Kaupallinen yhteistyö: Freska

Siivoojan käyttäminen kodin siivouksessa on aihe, joka on kirvoittanut kovasti kommentteja joka kerta, kun olen kirjoittanut siitä blogissa.

IMG_6184.jpg

Toiset eivät voi ymmärtää rahan tuhlaamista moiseen ja pitävät siivoojan käyttämistä huonona esimerkkinä lapsille. Toiset taas nauttivat siivoamisesta itse niin paljon, että eivät todellakaan halua suoda sitä iloa kenellekään muulle. Mutta sitten on meitäkin, joille siivoojan käyttäminen on jo niin normaalia ja luonnollista, että ei tulisi mieleenkään palata siivoamaan itse.

Vaikka aikuisten pitää tietysti pystyä tekemään myös itselle epämieluisia asioita, ainakin me ruuhkavuosien ytimessä tarpovat joudumme jatkuvasti miettimään, mihin aikamme riittää ja mihin ei. Pienen vauvan kanssa aikaa asioihin on vielä vähemmän, ja toisaalta oma vähäinen vapaa-aika vieläkin arvokkaampaa.

Nykyisin olen siis alkanut arvostaa yhä enemmän sitä, että kaikkea ei tarvitsekaan tehdä itse ja esimerkiksi juuri siivoamisesta säästyvän ajan voi käyttää johonkin muuhun ja mieluisampaan.

IMG_6245.jpg

Siivooja pyyhkii käynnillään tasot, imuroi ja pesee lattiat ja pesee WC:n ja kylpyhuoneen. Myös tyttömme on oppinut jo hienosti sen, että maanantai-iltaisin pitää nostella kaikki tavarat pois lattioilta ja laittaa lelut, paperit, kynät ja vaatteet kasaan. ”Niin, kun se siivoojatäti tulee huomenna”, hän toteaa.

Olen muuten aika varma siitä, että siivoojan käynti kerran viikossa on se, mikä pitää taloutemme ylipäänsä jonkinlaisessa järjestyksessä. Kun siivooja tulee, tavarat eivät voi lojua ympäriinsä, ja ne on kerättävä pois lattialta ja tasoilta – huvitti tai ei. Varsinkin viikkoina, jolloin olemme viikonloppuna jossain reissussa, siivoaminen saattaisi jäädä muuten väliin ja kaaos kodissa lisääntyä hurjasti.

IMG_3699-2.jpg

Jos sinuakin kiinnostaa investoida omaan vapaa-aikaasi etkä erityisemmin rentoudu siivoamalla, kokeile Freskaa, joka käy siivoamassa myös meillä!

Siivouksen listahinta on 34 €/h, josta jää kotitalousvähennyksen jälkeen 18,70 €/h. Meillä kaksi tuntia riittää perussiivoukseen, ja tarvittaessa voi sopia esimerkiksi ikkunoiden pesusta tämän päälle.

Freska haluaa tarjota lukijoilleni tutustumistarjouksena alennuksia siivouksesta seuraavasti:

 • kertasiivouksesta 30 €:n alennus koodilla 30ISYYSP
 • säännöllisestä siivouksesta ensimmäisellä kerralla 50 %:n alennus koodilla 50ISYYSP

Siivouksen voi tilata osoitteesta freska.fi. Alennuskoodit ovat voimassa 30.11.2016 saakka. Kotisiivouspalvelu on laajentunut näemmä useammalle paikkakunnalle ja on tällä hetkellä saatavilla seuraavilla paikkakunnilla: Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Kerava, Turku, Lieto, Naantali, Raisio, Tampere, Kangasala, Lempäälä, Nokia, Pirkkala, Valkeakoski ja Ylöjärvi.

IMG_6201.jpg

Kommentit (18)
 1. Säännöllistä siivousta vailla
  31.7.2017, 05:35

  Moi,

  vieläkö teillä käy Freska?
  Oletteko olleet tyytyväisiä?

  Kokeilin Freskaa kahdesti ja meni molemmilla kerroilla poskelleen.
  Jälki oli suorastaan surkeaa. Ikkunatkin oli ”pesty” varamaan kuivalla liinalla..:(
  Saimme yhden hyvityssiivouksen korvaukseksi, mutta sekään ei mennyt kovin hyvin, joten jätimme homman sikseen.
  Nyt olisi luotettava säännöllinen siivooja haussa 80m2 asuntoon 00250 alueella.

  Kiitos teksteistäsi!

  1. Vielä käy, ja pääosin olemme tyytyväisiä. Joskus on huomautettavaa ja sitten siitä huomautetaan. Ikävä kuulla, että teidän kokemuksenne on ollut tuollainen.

 2. Tirpustiira
  18.9.2016, 22:20

  Meillä myös käy siivooja kerran kuussa ja voi mitä arjen luksusta se onkaan. Oli varmaan täältä blogista napattu alekoodi millä lähdettiin liikkeelle 🙂 enkö kyllä ymmärrä närkästystä siitä että joku tilaa kotiinsa siivoojan, käyhän ihmiset toisinaan ulkona syömässäkin jolloin ruuan laittaa joku muu mutta siinä ei oo ihan niin paljon nenän vartta pitkin katseltavaa 😀

  1. Mä en osaa edes ajatella sitä luksuksena, vaan se on ihan tavallista arkea 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *