Testissä Stokke Newborn Set

Tytöllämme on ollut aivan pienestä asti Stokken Tripp Trapp -tuoli, johon olemme olleet hyvin tyytyväisiä.

Pidimme nyt itsestään selvänä, että myös pojalle ostettaisiin samanlainen tuoli, kun hän alkaa istua kanssamme pöydän ääressä. Vaan sepä tapahtuikin nopeammin kuin ajattelimmekaan!

IMG_9111.jpg

Kun tyttö oli aivan pieni, meillä oli lainassa sitteri, mutta koimme sen jotenkin hankalaksi. Se oli lattialla ollessaan jatkuvasti tiellä, ja vauvakin oli silloin aivan eri korkeudella kuin muu perhe. Joskus pidimme sitteriä pöydällä, mutta sekään ei ollut oikein hyvä ratkaisu. Lopulta tyttö ei edes näyttänyt viihtyvän sitterissä, joten kovin pitkään sitä ei käytetty.

Poika on nyt osoittanut samanlaisia piirteitä kuin siskonsa neljä vuotta sitten: hän on päivisin virkeä ja vaatii paljon seuraa eikä halua maata selällään sängyssä. Sylissäkään vauvaa ei voi pidellä koko päivää, jos haluaa saada jotain muutakin tehtyä.

Nyt kokeilimme tuttavan luona Stokken Tripp Trapp Newborn Set -istuinta, ja sehän olikin aivan loistava kapine! Se myös joudutti tuoliostoksiamme.

IMG_9169.jpg

Newborn Set on Tripp Trappin selkänojaan kiinnitettävä vauvanistuin, joka näyttää vähän auton turvaistuimelta henkseleineen. Vauva istuu siinä tukevasti ja oikeassa asennossa, joka on istuma- ja makuuasennon puolivälissä.

Toisen Tripp Trapp -tuolin löysin käytettynä netistä. En onnistunut löytämään aivan saman väristä tuolia kuin tytöllä, mutta aivan tarpeeksi lähellä se on. Newborn Setin ja irtopäällisen sain puolestaan blogin kautta Stokkelta. Päällinen on käännettävä, ja sen toisella puolella on toinen sinisävyinen kuosi.

IMG_9150.jpg

Vauva voi nyt tuolin ansiosta istua pöydän ääressä samalla tasolla kuin muu perheensä.

Hän näkee tuolista hyvin ympärilleen, ja häntä on helppoa käydä suukottamassa samalla, kun touhuaa jotain vieressä.

IMG_9200.jpg

Hän viihtyy istuimessaan erinomaisesti ja ottaa siinä välillä jopa unetkin.

IMG_9180.jpg

Tuolin paikka on keittiön oviaukossa, josta sitä on helppoa siirtää ja kääntää keittiön suuntaan, pöydän ääreen tai sohvan viereen.

IMG_9183.jpg

Istuimen mukana tulee myös pidike, johon saa kiinnitettyä jonkin roikkuvan lelun viihdyttämään vauvaa.

IMG_9204.jpg

Loistosetti, ja kylläpä nyt harmittaa, että emme ymmärtäneet hankkia tällaista jo silloin, kun tyttö oli pieni!

 

Stokke Tripp Trapp Newborn Set saatu blogin kautta.

Kommentit (23)
  1. Tuo lisäosa on ihan huippu! Erityisesti toisen lapsen kohdalla. Meidän hulivilin viereen vauvaa ei uskaltanut jättää sitteriin hetkeksikään. Ja vauva ” korkealla” vei myös vähemmän tilaa keittiössä kun sitteri lattialla.

    1. Meillä myös tyttö pitää siitä, kun pikkuveli on tässä istuimessa. Tänään hän istui pitkään veljen edessä ja otti kuvia vanhalla pokkarikamerallani 🙂

  2. Meillä oli toi, ja oli loistava. Poika oppi istumaan aika myöhään, niin oli käytössä pitkään. Ei tarvinnut viritellä syöttötuoliin mitään pehmusteita, kunnes oppi istumaan. Tuttavat taas ei nähneet tästä mitään hyötyä omalle lapselleen.

    1. Niin, toiset pitävät myös kantoreppuja turhakkeina. Meillä taas sitteri ja kantoliina eivät päässeet jatkoon.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *