The Butcher paistaa kunnon purilaiset

Nautimme Amsterdamissa parhaat burgerit pitkään aikaan! The Butcher -ravintola on pieni paikallinen ketju, jolla on viisi ravintolaa kaupungissa ja kaksi Amsterdamin ulkopuolella. Nämä purilaiset söimme De Pijpin kaupunginosassa (Albert Cuypstraat 129).

IMG_2265.jpg

IMG_2233.jpg

Hampurilaisessa tärkeintä ovat pihvi ja sämpylä, ja tässä molemmat olivat kohdillaan. Pihvi paistetaan avotulella, mikä tekee siihen mukavan grillin maun. Olen huomannut, että pidän eniten pihveistä, jotka ovat hieman mediumia kypsempiä. Sämpylän taas tulee olla paahdettu ja sen leikkauspintojen karamelisoituneet. Pidän myös siitä, että hampurilaisen voi syödä tarvittaessa käsin. Tässä sekin oli kohdallaan.

IMG_2254.jpg

Kun väliin heitetään vielä tuoreet kasvikset, suolakurkut ja juusto, ollaan aika lähellä sitä, mitä kutsun täydelliseksi hampurilaiseksi. Ketsuppi jakaa mielipiteet. Minun mielestäni se kuuluu hampurilaiseen, joten lisään sen väliin, jos sitä ei ole siellä valmiiksi.

IMG_2228.jpg

Tyttönen valitsi mieluummin hot dogin, ja se olikin isoin hodari, jonka olen koskaan nähnyt. Välissä ei ollut mikä tahansa nakki vaan kunnon lihaisa makkara.

IMG_2270.jpg

Ai että on vähän liian iso? Ei se mitään, isi auttaa mielellään.

IMG_2247.jpg

Kommentit (2)
  1. Missäs viisi-live 2017?

    1. No… kun varasimme matkan, en edes tajunnut, että viisut ovat juuri silloin. Onneksi Suomi ei ollut finaaleissa 😉

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *