The Shows Must Go On! Phantom of the Opera

Oi, mitä olisinkaan missannut, jos Instagram-seuraajani ei olisi siitä vinkannut. Siksipä jaan tätä ilosanomaa nyt mielelläni myös eteenpäin!

Phantom of the Opera - The Shows Must Go On

Siispä kaikki musikaalifanit: hakeutukaa pikimmiten The Shows Must Go On ! -YouTube-kanavalle! Kanavalla esitetään viikoittain maksutta jokin Sir Andrew Lloyd Webberin musikaaleista täyspitkänä lavataltiointina. Videot tulevat katseltavaksi perjantaina klo 21 Suomen aikaa, ja ne ovat saatavilla 48 tunnin ajan.

Viime viikonloppuna katsoimme Webberin Jesus Christ Superstar -musikaalin, mikä sopi pääsiäiseen erinomaisesti. En ollut nähnyt sitä aiemmin, ja olin positiivisesti yllättynyt niin itse musikaalista kuin sen katsomisesta TV:stä.

Tällä viikolla luin varsinaisen ilosanoman: seuraava musikaali kanavalla on suuri suosikkini, The Phantom of the Opera! Olen nähnyt Oopperan kummituksen useamman kerran ja olen aina yhtä valmis katsomaan sen vielä uudelleen. Onhan minulla tämä kotona myös elokuvaversiona, mutta teatterin lavalla esitetyn esityksen katsomisessa on aivan toisenlainen tunnelmansa.

Kanavalla on kerrottu esitettävän myös ainakin itselleni täysin tuntematon Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat, mutta muuta ohjelmistoa ei ole vielä paljastettu. Pitää siis vain odottaa ja toivoa, että listalla olisi Evita, Starlight Express, Cats ja Love Never Dies, Phantomin jatko-osa, joka floppasi ja jäi itseltäni näkemättä.

Nyt kuitenkin odotellaan ensin Phantomia, ja ajattelimme ottaa tyttären mukaan katsomoon!

Kuka muu liittyy joukkoon?

kulttuuri teatteri
Kommentit (7)
  1. Kiitos vinkistä, jonka jaoin jo eteenpäin.
    Katsoin Kummituksen ja liikutuin kovasti yllättäen itsenikin. Tämä toi kaivattua piristystä tähän kotoiluun. Ei ollut ensimmäinen eikä toivottavasti viimeinenkään kerta kun pääsin nauttimaan vastaavasta. Ehkä taas aikojen kuluttua / parannuttua livenäkin.

    1. Toivotaan, että se palaa vielä Kansallisoopperaan. Nyt veisin tyttären katsomaan.

  2. Mahtava vinkki, kiitos! 🙏 Piti jakaa ilosanoma myös musikaaleja fanittavalle ystävälleni.

    1. Jee! Meillä tuo Phantom upposi tyttäreen niin kovaa, että se tallenne piti ostaa itsellekin digitaalisena kopiona, ja nyt Phantom on hänen mielestään about parasta ikinä heti Harry Potterin jälkeen! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *