Toinen kerta kypärän kanssa

Isyyspakkaus

Siinä se viikonloppu sitten menikin, luistelun merkeissä. Sunnuntaina teimme vielä toisen retken Halkolaiturin luistinradalle, jotta Rouvakin pääsi ihastelemaan, miten hienosti tyttö pysyy pystyssä luistimien kanssa.

Ja sanottakoon nyt vielä se, että tällä kertaa muistin myös kypärän. Se oli tarkoitus olla mukana jo edellisellä retkellä, mutta unohdin sen lähtiessämme kotiin. 

Alkuun meno näytti aika huteralta, mutta kyseessähän olikin vasta toinen kerta luistimilla.

Siitä se sitten kuitenkin lähti taas sujumaan.

Lopulta tyttö luisteli pieniä pyrähdyksiä isin ja äidin välillä. 

Ja hauskaa oli!

Toivotaan, että säät pysyvät vielä ainakin muutaman viikon pakkasen puolella, että täällä päästään käymään useampanakin viikonloppuna.

Kommentit

MajMaj (Ei varmistettu)

Sehän on sujunut kyllä todella hienosti! Omat lapset eivät ole olleet ihan noin reippaita vaan kovasti on pitänyt pitää pystyssä ja voin sanoa, että siinä saa kyllä selän jumiin aika pian. :) Tuo luonnon jää on ehkä helpompi alkuun kun jäähallin jää. Jäähallissa jää on niin paljon liukkaampi.

Tommi K
Isyyspakkaus

Meidän tyttö on kyllä tosi rohkea ja hyvin omapäinen. Häntähän ei ylipäänsä saisi auttaa juuri missään :D

Marihanna (Ei varmistettu)

Kivan näköistä! Ja jos sää- tai jäätilanne eivät jonain päivänä salli luistelua, Rautatientorin Jääpuisto on myös kiva lasten kanssa. Sieltä saa lainata myös tukitelineitä opetteluvaiheeseen. Kutsun niitä luistelaattoreiksi (vrt. rollaattori).

Tommi K
Isyyspakkaus

Siellä olisi kyllä kiva käydä vihdoinkin. Käydään vaikka sitten, kun säät kääntyvät plussa puolelle ja luonnonjäälle ei voi enää mennä.

laurakviss

Ihania muistoja! Innolla odotan, että meilläkin päästään luisteluhommiin :)

Tommi K
Isyyspakkaus

On, ja on kyllä kiva, että vähän niinkuin tämän blogin ansiosta tulee ikuistettua näitä tilanteita myös filmille! Tai siis muistikortille.

Kommentoi