Toinen kerta kypärän kanssa

Siinä se viikonloppu sitten menikin, luistelun merkeissä. Sunnuntaina teimme vielä toisen retken Halkolaiturin luistinradalle, jotta Rouvakin pääsi ihastelemaan, miten hienosti tyttö pysyy pystyssä luistimien kanssa.

Ja sanottakoon nyt vielä se, että tällä kertaa muistin myös kypärän. Se oli tarkoitus olla mukana jo edellisellä retkellä, mutta unohdin sen lähtiessämme kotiin. 

IMG_6798-2.jpg

IMG_6808-2.jpg

IMG_6802-2.jpg

Alkuun meno näytti aika huteralta, mutta kyseessähän olikin vasta toinen kerta luistimilla.

IMG_6920-2.jpg

Siitä se sitten kuitenkin lähti taas sujumaan.

IMG_6916-2.jpg

Lopulta tyttö luisteli pieniä pyrähdyksiä isin ja äidin välillä. 

IMG_6929-2.jpg

IMG_7275.jpg

Ja hauskaa oli!

IMG_6926-2.jpg

Toivotaan, että säät pysyvät vielä ainakin muutaman viikon pakkasen puolella, että täällä päästään käymään useampanakin viikonloppuna.

IMG_6936-2.jpg

Kommentit (6)
  1. Ihania muistoja! Innolla odotan, että meilläkin päästään luisteluhommiin 🙂

    1. On, ja on kyllä kiva, että vähän niinkuin tämän blogin ansiosta tulee ikuistettua näitä tilanteita myös filmille! Tai siis muistikortille.

  2. Kivan näköistä! Ja jos sää- tai jäätilanne eivät jonain päivänä salli luistelua, Rautatientorin Jääpuisto on myös kiva lasten kanssa. Sieltä saa lainata myös tukitelineitä opetteluvaiheeseen. Kutsun niitä luistelaattoreiksi (vrt. rollaattori).

    1. Siellä olisi kyllä kiva käydä vihdoinkin. Käydään vaikka sitten, kun säät kääntyvät plussa puolelle ja luonnonjäälle ei voi enää mennä.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *