Ulkona syömisestä ja Jack’s Wife Fredasta

Olemme käyneet tähän mennessä NYC:issä syömässä ulkona kerran päivässä, myöhäiseen lounasaikaan. Eilinen ruokapaikkamme oli Jack’s Wife Freda, joka sijaitsee SoHossa Lafayette Streetillä.

IMG_5502.jpg

Olemme käyneet ravintolassa aiemminkin, ja sen suosio on ilmeisesti kasvanut entisestään. Sisään ei voi ainakaan näin joululomien aikoihin noin vain kävellä, vaan asiakkaiden on laitettava nimensä odotuslistalle ja palattava myöhemmin takaisin. Odotus on tunnin luokkaa.

IMG_5497.jpg

Mutta on se sen arvoista!

IMG_5514.jpg

Paikan erikoisuus ovat aivan mahtavat kananmuna-annokset. Kokeile esim. Green Shakshukaa. Ja Bloody Maryissä on todella potkua!

Vauva ei vielä osaa istua kunnolla, joten häntä pidetään sylissä, vaikka syöttötuoleja olisi saatavilla. Tämä tarkoittaa siis sitä, että syömme Rouvan kanssa käytännössä vuorotellen. Ja sitä, että vauva on pidettävä aika kaukana pöydästä, sillä hän tarrautuu kiinni kaikkeen, mihin ylettää.

IMG_5510.jpg

Otimme jälkruoaksi vielä yhden ruusuvesivohvelin, joka tarjoillaan marjojen, crème fraîchen ja vaahterasiirapin kanssa. Edelleen yhtä hyvää!

IMG_5534.jpg

Jälleen lämmitti mieltä, miten lapset otettiin huomioon lasten menulla, värityskynillä, tarroilla ja erityisesti henkilökunnan asenteella. Ketään ei häirinnyt lasten tai erityisesti vauvan läsnäolo, ja tarjoilijat kävivät vuorotellen ihastelemassa pojan leveää hymyä.

Missäköhän kävisimme esittelemässä sitä tänään?

Kommentit (1)
  1. Kun meillä oli saman ikäinen lapsonen pyysimme usein ravintolassa, että aikuisten pääruoat tuodaan hieman eri aikoihin. Kenenkään ei tarvinnut syödä kylmää ruokaa. 🙂 Tilasimme yleensä sormin syötävää alkupalaa (onnistuu vauva sylissä), ettei yhden tarvinnut nälissään odottaa kun toinen syö.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *