Uudenvuoden hääyllätys

Vuosi vaihtui tavallistakin iloisemmissa merkeissä, kun saimme olla mukana järjestämässä ystäviemme yllätyshäitä. Hääparin lähimmät sukulaiset oli kutsuttu päivällä kihlajaisiin ja kaverit illalla uudenvuoden bileisiin. Vain kaasona toiminut Rouva ja sulhasen best man puolisoineen tiesivät, mihin vieraat olivat todella tulossa.

img_2773_-_version_2.jpg

Autoimme Rouvan kanssa järjestelyissä ja koristelimme tilan tytön nimijuhliin hankkimillamme paperipalloilla ja -viuhkoilla.

img_2668.jpg

Tuomari vihki hääparin päivällä heidän omassa olohuoneessaan.

img_2706_-_version_2.jpg

img_2766_-_version_2.jpg

Vihkimisen jälkeen vieraat siirtyivät kahdeksan ruokalajin päivälliselle Suomen parhaimpiin kuuluvaan ravintola Farangiin. Tyttö oli mukanamme vihkiäisissä, mutta ennen Farangia isäni nouti hänet kotiin.

img_2896.jpg

img_2932.jpg

Pieni seurueemme sopi mainiosti Farangin kabinettiin, ja ruoka oli jälleen erinomaista. Farangin ruoat on maustettu kaakkoisaasialaisittan, mutta ne ovat vaikkapa thairavintoloihin verrattuna raikkaampia ja makuyhdistelmät yllätyksellisempiä.

Seurueemme nautti uudenvuoden erikoismenun, ”Koh Chang”, jonka annoksista mainittakoon esimerkkeinä Cha plu -lehdet savustetulla lohella, pehmeäkuoriset taskuravut mango-minttusalaatin kanssa ja kampasimpukat kookosliemessä.

img_2938.jpg

img_2954.jpg

img_2983.jpg

Täydellistä.

Ei sillä, että vihersimpukat, possun ribsit tai haudutettu vasikanposki olisivat kalvenneet niiden rinnalla. Menussa ei ollut yhtään turhaa annosta, ja ruokaa tuli pöytään jatkuvalla syötöllä.

Iltajuhliin sapuneet kaverit olivat yhtä yllättyneitä kuin vihkimiseen osallistuneet sukulaisetkin. Jotkut olivat ehkä aavistaneet jotain mutta toiset eivät.

img_3100_-_version_2.jpg

Iltaa varten tehty ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi. Rouva oli jälleen tehnyt kuuluisia pikkupizzojaan: toiset perunasta ja toiset parmankinkusta.

img_3055.jpg

img_3080.jpg

img_3067.jpg

img_3160.jpg

img_3214.jpg

Läheisessä puistossa ammuttiin raketteja.

img_3234.jpg

Ilta meni nopeasti.

img_3200_-_version_2.jpg

Rouva auttoi juhlapaikan siivoamisessa, ja poistuimme juhlista viimeisenä.

img_3287.jpg

Saimme kuin ihmeen kaupalla taksin lennosta, ja olimme kotona pienen tytön luona kolmen aikoihin.

Juhlat olivat hauskat ja uusivuosi ehkä paras ikinä!

Onnea vielä kerran tuoreelle avioparille!

Kommentit (10)
  1. Kiitos ja nam!

  2. Pizzat on tehty tällä ohjeella mutta pienempinä:

    http://www.lily.fi/juttu/pizza-bianca

    Pizzoja on esipaistettu ihan vain muutama minuutti: pois uunista heti, kun pohjiin alkaa tulla vähänkin väriä, etteivät ne mene kuiviksi.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *