Uusi leuka ja lahjavinkki

Isyyspakkaus

Kävin tänään partamallina MRoomissa. Siellä kouluttaja opasti, että parta kannattaa rajata niin, että se seuraa leuan muotoa eikä ulotu kaulaan asti. Se kuulemma tekee leuan alle tumman varjon, ja tällä skarpimmalla rajauksella saa maskuliinisemman leuan. Jaa. No, siinä se on, uusi leukani, maskuliininen kuin mikä.

Vähentääkö vai lisääkö leuan alla oleva vauvan käsi leuan maskuliinisuutta?

Harmi vaan, että tämänkin muotoilun tulokset ovat muutamassa päivässä kadonneet. Ja että tukka ei kasva yhtä tahdonvoimaisesti. (Onko sellaista sanaa olemassa?)

Mutta tulipa mieleen antaa lahjavinkki, vaikkapa isänpäiväksi: amerikkalainen parranajo, sellainen partaveitsellä tehtävä. Isälle, puolisolle tai itselle, kuka sitten onkaan se parrakkain osapuoli. Erityisen suositeltava miehelle, joka tykkää semisti muotoilla partaansa.

Siinä on jotain jännää, kun joku toinen levittää vaahdon naamalle ja pitää äärettömän terävää veistä vasten kaulavaltimoa. Luulenpa, että monikaan ei ole kokeillut.

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Isänpäivälahja tuntuu olevan yhtä vaikea hankittava, kuin äitienpäivälahja, ainakin meillä... Parranajo olisi muuten hauska lahja, mutta mieheni sattuu olemaan kapiainen, joten leikattavaa ei paljoa ole. Lukuunottamatta kesäloman rehotusta, jolloin parta kasvaa koko loman melkeimpä siistimättä, perheen kauhuksi. Taitaapi mies saada lahjaksi uuden kravatin lapsemme ristiäisiä silmälläpitäen...

Kris (Ei varmistettu)

Toi meistä kahdesta merkittävästi karvaisempi kävi aikoinaan ennen häitä pari kertaa kokeilumielessä ja sitten myös itse hääpäivän aamuna amerikkalaisessa parranajossa. Ilmoitti jo silloin, että jos me joskus muutetaan keskustaan, hän alkaa käydä parranajossa joka aamu.

Matteus
Oisko tulta?

Ongelmansa kullakin. Minulla päälaelta puskee karvaa sellaista tahtia, että pysyäkseen siistinä pitäisi parturissa käydä kolmen viikon välen. Naamakarvoja on noin kolme, joista yksi poskessa ja kaksi ylähuulessa. :)

Vierailija (Ei varmistettu) http://pastaaks.blogspot.com

Sama parturi ja samat kokemukset. Hyvä vinkki kaikkinensa.

Tommi K
Isyyspakkaus

Tuo parranajo liikkeessä olisi kyllä kiva tehdä useamminkin, kuten Krisin karvaisempi puolisko haaveili, mutta harvemmin siihen sitten on aikaa aamulla.

Kommentoi