Uusi leuka ja lahjavinkki

Kävin tänään partamallina MRoomissa. Siellä kouluttaja opasti, että parta kannattaa rajata niin, että se seuraa leuan muotoa eikä ulotu kaulaan asti. Se kuulemma tekee leuan alle tumman varjon, ja tällä skarpimmalla rajauksella saa maskuliinisemman leuan. Jaa. No, siinä se on, uusi leukani, maskuliininen kuin mikä.

2012-10-30-1200b.jpg

Vähentääkö vai lisääkö leuan alla oleva vauvan käsi leuan maskuliinisuutta?

Harmi vaan, että tämänkin muotoilun tulokset ovat muutamassa päivässä kadonneet. Ja että tukka ei kasva yhtä tahdonvoimaisesti. (Onko sellaista sanaa olemassa?)

Mutta tulipa mieleen antaa lahjavinkki, vaikkapa isänpäiväksi: amerikkalainen parranajo, sellainen partaveitsellä tehtävä. Isälle, puolisolle tai itselle, kuka sitten onkaan se parrakkain osapuoli. Erityisen suositeltava miehelle, joka tykkää semisti muotoilla partaansa.

Siinä on jotain jännää, kun joku toinen levittää vaahdon naamalle ja pitää äärettömän terävää veistä vasten kaulavaltimoa. Luulenpa, että monikaan ei ole kokeillut.

Kommentit (5)
  1. Tuo parranajo liikkeessä olisi kyllä kiva tehdä useamminkin, kuten Krisin karvaisempi puolisko haaveili, mutta harvemmin siihen sitten on aikaa aamulla.

  2. Sama parturi ja samat kokemukset. Hyvä vinkki kaikkinensa.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *