Uusi sateenvarjo

Isyyspakkaus

Mitä mitä, sataakos täällä?

No ei. Tyttö vaan sai uuden sateenvarjon.

Jaa, että miksi helmikuussa?

No kävi niin, että tyttö sai joululahjaksi ihanan bambisateenvarjon, mutta se meni rikki noin kolmen käyttökerran jälkeen. Voi suurta surua.

Ombrellinossa (Pohjoisesplanadi 37), josta sateenvarjo oli ostettu, ei ollut samanlaisia varjoja enää jäljellä, joten jäimme odottamaan, että niitä tulisi lisää. Tänään, noin kuukautta myöhemmin, sain ilmoituksen, että uudet bambivarjot ovat saapuneet.

Kerroin tytölle, että lähdetään pienelle retkelle, ja että siellä retkellä on jokin yllätys. Arvaatko jo, mitä tyttö ehdotti ensimmäisenä?

Kyllä: "Onko se oma puhelin?"

Ja ei, ei ollut.

Mutta ilmeisesti sateenvarjo oli kuitenkin hyvänä kakkosena toivelistalla.

Kun kerroin, että menemme ratikalla Stockan pysäkille, hän sanoi yllättäen: "Sitten haetaan minulle uusi sateenvarjo." Ohoh!

Muistiko hän todella sen, että edellisen kerran menimme samaa reittiä palauttamaan rikkinäistä varjoa ja sovimme silloin, että haetaan joskus myöhemmin samanlainen varjo?

Ja siinä se nyt on: maailman toiseksi ihanin esine.

Toivottavasti tämä yksilö on kestävämpi.

Kommentit

Maisahiiri (Ei varmistettu)

Hahhaa en kestä! :D Kuinkahan sinnikkäästi "vihjailu" puhelimesta mahtaa vielä jatkua. Täällä kelpaa innolla odottaa jatkoa, kun ei tarvitse itse olla piinapenkissä ;)

Tommi K
Isyyspakkaus

Eilen sanoin, että hänen pitää osata lukea ennen kuin voi saada puhelimen. Katsotaan. Hän vaikuttaa kyllä niin päättäväiseltä, etten ihmettelisi, vaikka hän opettelisi lukemaan ihan vain sen vuoksi :D

TiaB (Ei varmistettu)

joo, oikea porkkana on kaiken a ja o! Lupasin tyttarelleni kissan jos han alkaa kayttaa vessaa. hupsista ja toisena paivana yks vahinko ja sitten ei ollenkaan. ja sitten ruvettiin kissaa kysyyn! ja okei itse olen kissan huoltava/vastuullinen ettei kukaan luule etta alle 3 vuotias ole kissasta vastuussa...

Jenni_Kuperkeikkaseikka

Kyllä se päivä vielä koittaa, jolloin Isyyspakkauksen postauksen otsikossa komeilee "Tytön uusi puhelin" tms. Jäämme odottamaan väistämätöntä.

NinZa (Ei varmistettu)

Ilmeisesti sateenvarjon kuosi on tärkein juttu, mutta jos haluaa kestävän sateenvarjon mikä ei kovemmassakaan tuulessa mee rikki niin suosittelen https://www.senz.com/en/explore/explore-our-umbrellas/ :) . Jospa nuita sais joskus lapsenmielisimmillä kuoseilla myös.

Tommi K
Isyyspakkaus

Itselläni on tuollainen Senzin sateenvarjo, ja se on kyllä tosi jämäkkä. Mutta tuossa lapsen sateenvarjossa ei mennyt rikki se itse varjo, vaan se painike, jolla varjo avataan :)

Kommentoi