Uusi sateenvarjo

Mitä mitä, sataakos täällä?

IMG_6605.jpg

No ei. Tyttö vaan sai uuden sateenvarjon.

Jaa, että miksi helmikuussa?

No kävi niin, että tyttö sai joululahjaksi ihanan bambisateenvarjon, mutta se meni rikki noin kolmen käyttökerran jälkeen. Voi suurta surua.

Ombrellinossa (Pohjoisesplanadi 37), josta sateenvarjo oli ostettu, ei ollut samanlaisia varjoja enää jäljellä, joten jäimme odottamaan, että niitä tulisi lisää. Tänään, noin kuukautta myöhemmin, sain ilmoituksen, että uudet bambivarjot ovat saapuneet.

IMG_6590.jpg

Kerroin tytölle, että lähdetään pienelle retkelle, ja että siellä retkellä on jokin yllätys. Arvaatko jo, mitä tyttö ehdotti ensimmäisenä?

Kyllä: ”Onko se oma puhelin?”

Ja ei, ei ollut.

IMG_6612.jpg

Mutta ilmeisesti sateenvarjo oli kuitenkin hyvänä kakkosena toivelistalla.

Kun kerroin, että menemme ratikalla Stockan pysäkille, hän sanoi yllättäen: ”Sitten haetaan minulle uusi sateenvarjo.” Ohoh!

Muistiko hän todella sen, että edellisen kerran menimme samaa reittiä palauttamaan rikkinäistä varjoa ja sovimme silloin, että haetaan joskus myöhemmin samanlainen varjo?

IMG_6610.jpg

Ja siinä se nyt on: maailman toiseksi ihanin esine.

Toivottavasti tämä yksilö on kestävämpi.

Kommentit (6)
  1. Ilmeisesti sateenvarjon kuosi on tärkein juttu, mutta jos haluaa kestävän sateenvarjon mikä ei kovemmassakaan tuulessa mee rikki niin suosittelen https://www.senz.com/en/explore/explore-our-umbrellas/ 🙂 . Jospa nuita sais joskus lapsenmielisimmillä kuoseilla myös.

    1. Itselläni on tuollainen Senzin sateenvarjo, ja se on kyllä tosi jämäkkä. Mutta tuossa lapsen sateenvarjossa ei mennyt rikki se itse varjo, vaan se painike, jolla varjo avataan 🙂

  2. Kyllä se päivä vielä koittaa, jolloin Isyyspakkauksen postauksen otsikossa komeilee ”Tytön uusi puhelin” tms. Jäämme odottamaan väistämätöntä.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *