Uusi senkki ja kysymys

Kerroin jo kuukausi sitten, että löysimme olohuoneeseemme senkin (Ks. Kiurut ja punokset). Senkki on jo paikoillaan, mutta sen korkeus mietityttää. Siksi en ole saanut laitettua myöskään taulutelkkariamme vielä seinälle.

img_3519.jpg

Senkki on tiikkiä, ja siinä on liukuovet. Se on pituudeltaan parimetrinen, ja korkeutta sillä on 83 cm. Kun on tottunut siihen, että TV sijaitsee alempana, se tuntuukin yllättävän korkealta.

Tämä onkin nyt saanut miettimään vaihtoehtoja. Niitä on oikeastaan vain kaksi:

  1. Vaihdan jalkojen tilalle kalustepyörät, mikä kyllä helpottaisi senkin sisään sijoitettavan viihde-elektroniikan johtojen kytkemisiä nyt ja jatkossa.
  2. Totun korkeuteen. Senkki jalkoineen on kyllä nätti, ja pyörät voisivat näyttää hassuilta. Onpahan helppo siivota, eikä tarvitse kaivella koiran palloja sen alta.

Mitä sinä tekisit? Onko väärin muuttaa huonekalun ulkonäköä niin merkittävästi? Onko TV:n katselukorkeus pakko olla silmien kanssa samassa tasossa?

Kommentit (12)
  1. Pohdittuamme asiaa olemme päätyneet pitämään senkin alkuperäisillä jaloillaan. Sen pitäisi kyllä olla vieläkin korkeampi, jotta yksivuotias ei ylettäisi sen päälle.

  2. Muista, että vuoden päästä teillä on taapero, joka kurottaa joka paikkaan. Jos senkin päällä haluaa jotain nättiä pitää, se on ihan hyvä olla korkea. Matalammalta lähtee tavarat aika nopeaa lattialle. Yksivuotias, kun ei vielä paljoa kieltoja usko. Myöhemmin eri asia.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *