Uusi toimisto, uudet kujeet

Isyyspakkaus

On aikamoinen urakka muuttaa neljäsataa ihmistä toimistolta toiseen, vaikka matkaa ei olekaan kuin muutama sata metri.

Rovio muutti siis uusiin tiloihin Keilaniemessä, tarkemmin sanottuna Keilaranta 7:ään. Itsehän en tehnyt muuta kuin pakkasin viime torstaina omat paperini ja hupparini laatikkoon ja saavuin maanantaina uudelle toimistollemme.

Kymmenet työmiehet ja -naiset työskentelivät viikonlopun yli saadakseen kaiken (riittävän) valmiiksi ja roudasivat kaikki huonekalut ja pari tuhatta muuttolaatikkoa uusiin tiloihin.

Monet muistavat talon entisenä Microsoftin toimitalona, mutta Microsoftin siirryttyä rantaa pitkin etelämmäksi vanha toimitalo, nyt The Nestiksi nimetty rakennus, jäi tyhjilleen.

Talo on sisältä viihtyisämpi kuin mitä ulkokuori antaa ymmärtää.

Roviolle muutto oli odotettu, sillä aiemmin olimme sijoittuneet HTC:n tiloissa peräti 15 kerrokseen neljässä tornissa. Nyt kerrospinta-alaa on niin runsaasti, että koko henkilöstö mahtuu istumaan kolmeen kerrokseen. Porukka on siten vähemmän hajallaan ja tapaa enemmän myös muita tiimejä kuin omaansa.

Aivan kaikkea ei saatu valmiiksi ennen muuttoa. Alakerran ravintola valmistuu vasta maaliskuussa ja tarjoilee toistaiseksi vain keittoja ja salaatteja. Ja joka aamu ilmaisen aamupuuron! Kellarikerroksen kuntosali valmistuu myös hieman myöhemmin. Saunaan pääsee kuitenkin jo nyt, ja aloinkin jo haaveilla siitä, miten keväällä voin käydä pikaisessa aamusaunassa niinä aamuina, kun tulen pyörällä töihin!

Jokaisen kerroksen keskellä on lounge-alue, jossa voi pitää taukoa ja nauttia kahvia työkavereiden kanssa. Nauttiminen on toki miellyttävämpää sitten, kun kaikki nämä tavarat ovat löytäneet paikkansa ja muuttolaatikot viety pois.

Oma tiimini, Stars, sai mielestäni talon parhaan tilan.

Huoneessa on ikkunat kolmeen suuntaan ja komeat merinäköalat.

Seuraavaksi alankin odottaa sitä, milloin pääsen taas pyörällä töihin ja varsinkin sitä, että elokuusta alkaen työmatka taittuu metrolla. Keilaniemen metroasema kun on vain parin minuutin kävelymatkan päässä.

Mutta ennen sitä ehtii kuitenkin tapahtua vielä niin paljon muuta!

Kommentit

Kukkavarvas (Ei varmistettu) http://uusioperheenkuviot.blogspot.fi

Kuuleppas Tommi. Osaisitkohan vähän auttaa?

Mulla on ysiluokkalainen poika, jolla on yhteishaku edessä. Häntä kiinnostaisi pelisuunnittelu ammattina ihan mahdottomasti. Voisitkohan tehdä vaikka bloggauksen aiheesta mitä pelisuunnittelu oikeasti on työnä? Mitä kannattaisi opiskella, mihin kannattaisi panostaa? Ala on kuitenkin vielä verrattain senverran uusi, että kovin ihmeellistä infoa ei olla löydetty. Ja vaikka kouluissa kiertää eri oppilaitoksista ym. paljonkin porukkaa kertomassa niin tästä ei olla päästy haastattamaan oikein ketään. Tästä olisi suurensuuri apu joten kiitos jo etukäteen jos jaksat nähdä vaivaa :)

Tommi K
Isyyspakkaus

Hei! Tämä on todella hyvä postauksen aihe, kiitos tästä pyynnöstä! Voin helposti kertoa, millaista työ on ja millaisilla taustoilla ihmisiä on päätynyt tekemään pelejä. Polkuja ei todellakaan ole vain yhtä: koulutus- ja työtaustoja on varmaan lähes yhtä monta kuin työntekijöitä, ja oma kiinnostus ja innostus alaa kohtaan on hyvin tärkeää. Mutta mä pistän tämän mietintään ja teen postauksen lähiviikkoina. Ennen yhteishakua :)

Tommi K
Isyyspakkaus

Pahoittelut kun tämä on vähän viivästynyt syistä x, y ja z. Nyt mulla on jo melko valmis juttu, jonka kehtaan laittaa ulos muutaman päivän sisällä. Ei ole nimittäin helppoa vastata kovin spesifisti :)

OliviaK (Ei varmistettu)

Moi, itse työskentelin kyseisessä rakennuksessa sen ollessa Microsoftilla ja tykkäsin tosi paljon. Lämmitetty autotalli, ja todella tosi kiva avokonttori. Itse kanssa tykkäsin aamupuurosta ja noista lounge/kahvilatiloista kerrosten välillä. Varmasti saatte kivan toimiston pystyyn!

Tommi K
Isyyspakkaus

Kyllä, jo nyt muutaman päivän jälkeen tuntuu, että jengi on todella tyytyväinen tiloihin!

Mäkin haluan teille töihin! Tarviitko vaikka sihteeriä? :D

Tommi K
Isyyspakkaus

Ei sattuisi löytymään taiteellista osaamista? :) Tiimissämme olisi haussa juuri nyt Senior Game Artistin paikka. Pääsisi työskentelemään vielä ihan päivittäin minun kanssani :D

Damn, ei kuulu mun vahvuuksiin :D

Keilaniemen lounas (Ei varmistettu)

Hei, pääseekö kuka tahansa Roviolle lounaalle työpäivän aikana? Yksi toimija lopetti Keilaniemessä ja hyvälle lounaspaikalle olisi tarve!

Tommi K
Isyyspakkaus

Hei, ravintola on valitettavasti tarkoitettu vain Rovion työntekijöille ja vieraille.

Kommentoi