Uusi toimisto, uudet kujeet

On aikamoinen urakka muuttaa neljäsataa ihmistä toimistolta toiseen, vaikka matkaa ei olekaan kuin muutama sata metri.

Rovio muutti siis uusiin tiloihin Keilaniemessä, tarkemmin sanottuna Keilaranta 7:ään. Itsehän en tehnyt muuta kuin pakkasin viime torstaina omat paperini ja hupparini laatikkoon ja saavuin maanantaina uudelle toimistollemme.

IMG_7790.jpg

Kymmenet työmiehet ja -naiset työskentelivät viikonlopun yli saadakseen kaiken (riittävän) valmiiksi ja roudasivat kaikki huonekalut ja pari tuhatta muuttolaatikkoa uusiin tiloihin.

Monet muistavat talon entisenä Microsoftin toimitalona, mutta Microsoftin siirryttyä rantaa pitkin etelämmäksi vanha toimitalo, nyt The Nestiksi nimetty rakennus, jäi tyhjilleen.

Talo on sisältä viihtyisämpi kuin mitä ulkokuori antaa ymmärtää.

IMG_7864.jpg

Roviolle muutto oli odotettu, sillä aiemmin olimme sijoittuneet HTC:n tiloissa peräti 15 kerrokseen neljässä tornissa. Nyt kerrospinta-alaa on niin runsaasti, että koko henkilöstö mahtuu istumaan kolmeen kerrokseen. Porukka on siten vähemmän hajallaan ja tapaa enemmän myös muita tiimejä kuin omaansa.

IMG_7750.jpg

Aivan kaikkea ei saatu valmiiksi ennen muuttoa. Alakerran ravintola valmistuu vasta maaliskuussa ja tarjoilee toistaiseksi vain keittoja ja salaatteja. Ja joka aamu ilmaisen aamupuuron! Kellarikerroksen kuntosali valmistuu myös hieman myöhemmin. Saunaan pääsee kuitenkin jo nyt, ja aloinkin jo haaveilla siitä, miten keväällä voin käydä pikaisessa aamusaunassa niinä aamuina, kun tulen pyörällä töihin!

IMG_7741.jpg

Jokaisen kerroksen keskellä on lounge-alue, jossa voi pitää taukoa ja nauttia kahvia työkavereiden kanssa. Nauttiminen on toki miellyttävämpää sitten, kun kaikki nämä tavarat ovat löytäneet paikkansa ja muuttolaatikot viety pois.

IMG_7736.jpg

Oma tiimini, Stars, sai mielestäni talon parhaan tilan.

IMG_7729.jpg

Huoneessa on ikkunat kolmeen suuntaan ja komeat merinäköalat.

IMG_7727 (1).jpg

Seuraavaksi alankin odottaa sitä, milloin pääsen taas pyörällä töihin ja varsinkin sitä, että elokuusta alkaen työmatka taittuu metrolla. Keilaniemen metroasema kun on vain parin minuutin kävelymatkan päässä.

Mutta ennen sitä ehtii kuitenkin tapahtua vielä niin paljon muuta!

IMG_7784.jpg

Kommentit (10)
 1. Keilaniemen lounas
  28.9.2016, 11:57

  Hei, pääseekö kuka tahansa Roviolle lounaalle työpäivän aikana? Yksi toimija lopetti Keilaniemessä ja hyvälle lounaspaikalle olisi tarve!

  1. Hei, ravintola on valitettavasti tarkoitettu vain Rovion työntekijöille ja vieraille.

 2. Mäkin haluan teille töihin! Tarviitko vaikka sihteeriä? 😀

  1. Ei sattuisi löytymään taiteellista osaamista? 🙂 Tiimissämme olisi haussa juuri nyt Senior Game Artistin paikka. Pääsisi työskentelemään vielä ihan päivittäin minun kanssani 😀

   1. Damn, ei kuulu mun vahvuuksiin 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *