Vaikea muistaa

Isyyspakkaus

Tältä näyttää mies, joka unohti lapsen päiväkotivarusteet kotiin, palasi puolesta välistä matkaa takaisin noutamaan niitä ja on hetkeä myöhemmin kiiruhtanut tihkusateessa ratikkaan ehtiäkseen koulutukseen.

Tältä näyttää mies, joka unohti avaimet kotiin, huomasi sen vasta kotiovella haettuaan lapsen päiväkodista ja käytyään kaupassa ja hetkeä myöhemmin odottaa puistossa Rouvaa töistä vajaan tunnin verran.

Tältä näyttää mies, joka unohti tänään tietokoneen kotiin, huomasi sen vasta päiväkodissa, palasi kotiin hakemaan läppäriä ja hetkeä myöhemmin odottaa bussia päästäkseen töihin reilusti myöhässä.

Tältä näyttää mies, joka on varma siitä, että hajamielisyys on merkki älykkyydestä.

 

Kommentit

anaajraM (Ei varmistettu)

Tai sitten merkki univajeesta tai ylipäätään pienen lapsen vanhemmuudesta. Kaikessa hässäkässä mitä lapsen / lasten päiväkotiin paimentamiseen liittyy, ei aina todellakaan muista kaikkea. Vaikka itsekin toki preferoin selityksenä älykkyyttä / neroutta / luovuutta. :D

Nim. 10 post it -lappua muistuttamassa lasten retkieväistä ja kotiin jääneet tärkeät muistiinpanot

Tommi K
Isyyspakkaus

Heh, mä olen kyllä ollut yhtä hajamielinen jo ennen lasta :) Rouva komppaa vieressä: "Joo. Olet." Siksipä olenkin aina ollut muistilistaihminen.

Mutta aamuista yritän selvitä ilman muistilistaa, ja sitten saatan palata käytävästä/ulkoa/pysäkiltä vielä pari kertaa sisään hakemaan unohtuneita asioita. Olen kyllä yrittänyt tsempata, ja jos on ns. normiaamu eikä normirutiinit häiriinny, harvemmin joudun enää palaamaan takaisin. Mutta kyllähän tämä lapsen vieminen päiväkotiin on niin uutta, ettei ihmekään, jos kaikkea ei muista. Olikos se niin, että uuden taidon opettelemisessa vaaditaan 50 toistoa tai jotain..?

Tippalilla (Ei varmistettu) http://nepetalaktoni.blogspot.fi/

Mäkin oon muistilistaihminen :D

phocahispida

Tähän jatkuvaan unohteluun vedoten kehotin partiolippukuntaa olemaan valitsematta miestäni lippukunnanjohtajaksi, ettei koko lippukunta unohdu maailmankartalta. 

P.S. Mieskään ei halua sitä pestiä.

Tommi K
Isyyspakkaus

Kyllä hajamielinenkin voi olla oikein hyvä johtaja. Kysehän on siitä, että ajatukset juoksevat jossain muualla kuin jossain kotiavainten muistamisessa. Ehkäpä juuri siinä johdettavassa asiassa :)

Perho Kerttunen
Kasvihormoni

Kyllä, juuri näin! Silloin tarvitaan vaan tosi hyvä sihteeri, sellainen kirjanpitäjätyyppiä oleva henkilö. Miksiköhän mulle ei ole hankittu vielä sellaista avuksi? Meidän alalla niitä taidetaan kutsua henkilökohtaisiksi avustajiksi...

phocahispida

Miehen virallinen selitys ovat työasiat. ;)

 

MariK (Ei varmistettu)

Kaikki pitää olla pakattuna edellisenä iltana yhteen kasaan. Muuten aamulla unohtaa kaiken.

TiinaMariN.

Entä jos unohtaa laittaa illalla valmiiksi sen kasan? Joskus herää yöllä ja muistaa jonkun yksityiskohdan. Useimmiten vasta iltapäivällä kuulee, että lapsi on jumpannut farkuissa kun äiti unohti jumppakassin eteiseen.

 

Tommi K
Isyyspakkaus

Juu. Mutta sen kasan voi unohtaa ottaa mukaan. Mä saatan joskus unohtaa ottaa mukaan asian, joka on keskellä oviaukkoa niin, että siihen lähes kompastuu. Mietin vaan ohimennessäni, että mitäs rojua tuossa lattialla taas on :D

Piipo79

Ehkä se rutiini tulee kun tarpeeksi monta kertaa unohtaa :-)Meillä päiväkodissa kasa vaihtovaatteita ja säkki vaippoja tytön omassa lipastossa, joten lapselle ei tarvitse muistaa muuta kuin pukea lähtiessä vaatteet päälle!

Tommi K
Isyyspakkaus

Näin meilläkin, lukuunottamatta kestovaippoja, jotka tuodaan päivittäin pesuun ja laitetaan sitten aamulla pienessä laukussa takaisin. Kyllähän sen alkaa muistaa, kun pari kertaa kääntyy takaisin hakemaan.

MinEna
Kasvukäyrillä

I feel you! Ei ole päivää ettei jotain unohtuisi, hetkittäin pelkään unohtavani itseni (tai lapseni) jonnekin :D

Tommi K
Isyyspakkaus

No se lapsen unohtaminen jonnekin se minunkin suurin pelkoni on... (Onneksi ei ole autoa.)

Markkula (Ei varmistettu)

Tuttua hommaa, tsemiä Tommi! Mulla sama meininki ja kahden eri paikkaan kuljetettavan muksun kanssa vielä se bonus, että voi aina välillä sekoittaa niiden reput keskenään...!

Tommi K
Isyyspakkaus

Ha! Toivottavasti sentään kuljet sitä väliä sitten autolla etkä jalkaisin tai julkisilla :)

maria87 (Ei varmistettu)

Itse palasin pari kuukautta sitten työelämään äitiyslomalta. Työni on melko liikkuvaa ja ne hetket ovat mielenkiintoisia kun tajuan ajavani jonnekin, mutta ei muistikuvaa minne tai missä kunnassa/kaupungissa ylipäätään sillä hetkellä olen :D

Tommi K
Isyyspakkaus

Toivottavasti sentään muistat jossain vaiheessa, mihin olet silloin menossa :D

Leluteekin Emilia (Ei varmistettu) http://leluteekki.wordpress.com

Jaa jaa, mä olen aina kuvitellut että syynä on imetys, mutta ilmeisesti ei siis olekaan. Tai sitten se vaikuttaa myös lähietäisyydeltä.

Tommi K
Isyyspakkaus

Kyllä se imettäjä meillä on se parempimuistinen :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Kyllähän tuo kertoo sen millainen sinä ihan oikeasti olet, ja varmasti. Hauskoja kuvia:)

Tommi K
Isyyspakkaus

Jaa jaa. Mitäköhän se sitten on? Pikkutarkka ja hajamielinen, se on hyvä yhdistelmä :)

Salallaa (Ei varmistettu)

Jaa, että joku muukin yrittää hoitovapaan jälkeen selvitä työ- ja kotiarjesta hekentyneen muistin voimin. Hajamielisyyden etu on onneksi siinä, että unohtamansa asiat unohtaa niin nopeasti, ettei ehdi liikaa harmitella :)

Tommi K
Isyyspakkaus

Mulla on kyllä siihen läppärin kotiin jäämiseen hyvä selitys:

Kyllähän mä olisin tuntenut, että läppärilaukku on liian kevyt, jos olisi vaan heittänyt sen ns. normaalisti olalle. Mutta nyt laitoin lapsen ensin kantoreppuun, joten en huomannut kassin olevan tyhjä... Nahkalaukku kun itsessään on jäykkä ja painaa jonkin verran tyhjänäkin.

Kerran pari vuotta sitten pääsin ilman läppäriä duuniin asti. Silloin mulla oli läppärilaukussa pari painavaa nuottikirjaa.

Silkkitassu

Eilen just unohdettiin kaupungille juuri ostetut ostokset ja huomattiin asia kotona (ei sentään unohdettu vauvaa vaunuissa mihinkään..)... Soitettiin sitten ensimmäiseen liikkeeseen jota ennen muistettiin, että kassi oltiin nähty ja luettelin tavarat mitä kassista piti löytyä ja kyllähän se siellä oli. Mies lähti sit kaupungilta sen hakemaan uudelleen. :)

Tommi K
Isyyspakkaus

Heh :)

Mun bravuuri on se, kun lähdin töihin eriparikengissä. Molemmat olivat mustat ja nauhalliset mutta muuten aivan erilaiset. Huomasin sen kuntosalilla ennen töitä, onnittelin itseäni ja kuljin loppupäivän jumppatossuilla, jotka ovat onneksi mustaa nahkaa. Onneksi ei ollut asiakaspäivä.

Hajamieli (Ei varmistettu)

JES! Joku muukin on yhtä hajamielinen kuin minä!:D Meillä käy usein niin,että lapsella on päällä kaikki mitä pitääkin ja mukana kassissa mitä pitääkin ja Äidin puhelin,autonavaimet,lompakko jne kotona. Onneksi asutaan omakotitalossa ja kuljetaan autolla niin ei tarvitse sentään pysäkiltä lähteä juoksemaan takaisin!
Pelkäsin ihan kauheasti turvakaukalon kanssa että unohdan sen kauppaan ja kauheimpana auton viereen kun nostan ostokset kyytiin! Siksi teinkin niin,että nostin aina ensimmäisenä lapsen kyytiin kaukaloineen. Ostokset saa aina takaisin!
Ja olen vielä hoitovapaalla joten töihinpaluu tulee olemaan mielenkiintoinen... Kun en aina muista pakata niitä tavaroita illallakaan valmiiksi...

Katariinakiaaa (Ei varmistettu) http://raivorouva.blogspot.fi

Hei ihan aiheen sivusta! Mikä kantoväline teillä on tuossa kuvassa käytössä? Millaiseen ratkaisuun lopulta päädyitte Stokken MyCarrierin kanssa? :) Se kun sai niin paljon lokaa niskaan blogissa aiemmin. Pohdin itse kantovälineen hommaamista pien syntyville kaksosille ja tuo Stokke vaikuttaisi monikäyttöiseltä ja helpolta miehenikin käyttää (ei mitään miehiä kohtaan noin yleensä, mutta omani on vähän tumpelo!). Stokke menisi myös helposti esikoisellemme..

Tommi K
Isyyspakkaus

Se on Manduca, jonka saimme kaverilta lainaksi. MyCarrier ei sopinut minulle lainkaan, sillä sen vyötäröpehmusteet olivat kovat ja painoivat istuessa pahasti. Olin varmaan vaan jotenkin väärän kokoinen sille. Käytössä Tula ja Manduca olivat helpommat, ja Tula oli taas omasta mielestäni esteettisin.

Kommentoi