Vaikea muistaa

Tältä näyttää mies, joka unohti lapsen päiväkotivarusteet kotiin, palasi puolesta välistä matkaa takaisin noutamaan niitä ja on hetkeä myöhemmin kiiruhtanut tihkusateessa ratikkaan ehtiäkseen koulutukseen.

image_1.jpg

Tältä näyttää mies, joka unohti avaimet kotiin, huomasi sen vasta kotiovella haettuaan lapsen päiväkodista ja käytyään kaupassa ja hetkeä myöhemmin odottaa puistossa Rouvaa töistä vajaan tunnin verran.

image_2.jpg

Tältä näyttää mies, joka unohti tänään tietokoneen kotiin, huomasi sen vasta päiväkodissa, palasi kotiin hakemaan läppäriä ja hetkeä myöhemmin odottaa bussia päästäkseen töihin reilusti myöhässä.

image_3.jpg

Tältä näyttää mies, joka on varma siitä, että hajamielisyys on merkki älykkyydestä.

image_4.jpg

 

Kommentit (29)
 1. Katariinakiaaa
  8.10.2013, 18:10

  Hei ihan aiheen sivusta! Mikä kantoväline teillä on tuossa kuvassa käytössä? Millaiseen ratkaisuun lopulta päädyitte Stokken MyCarrierin kanssa? 🙂 Se kun sai niin paljon lokaa niskaan blogissa aiemmin. Pohdin itse kantovälineen hommaamista pien syntyville kaksosille ja tuo Stokke vaikuttaisi monikäyttöiseltä ja helpolta miehenikin käyttää (ei mitään miehiä kohtaan noin yleensä, mutta omani on vähän tumpelo!). Stokke menisi myös helposti esikoisellemme..

  1. Se on Manduca, jonka saimme kaverilta lainaksi. MyCarrier ei sopinut minulle lainkaan, sillä sen vyötäröpehmusteet olivat kovat ja painoivat istuessa pahasti. Olin varmaan vaan jotenkin väärän kokoinen sille. Käytössä Tula ja Manduca olivat helpommat, ja Tula oli taas omasta mielestäni esteettisin.

 2. JES! Joku muukin on yhtä hajamielinen kuin minä!:D Meillä käy usein niin,että lapsella on päällä kaikki mitä pitääkin ja mukana kassissa mitä pitääkin ja Äidin puhelin,autonavaimet,lompakko jne kotona. Onneksi asutaan omakotitalossa ja kuljetaan autolla niin ei tarvitse sentään pysäkiltä lähteä juoksemaan takaisin!
  Pelkäsin ihan kauheasti turvakaukalon kanssa että unohdan sen kauppaan ja kauheimpana auton viereen kun nostan ostokset kyytiin! Siksi teinkin niin,että nostin aina ensimmäisenä lapsen kyytiin kaukaloineen. Ostokset saa aina takaisin!
  Ja olen vielä hoitovapaalla joten töihinpaluu tulee olemaan mielenkiintoinen… Kun en aina muista pakata niitä tavaroita illallakaan valmiiksi…

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *