Vaikeinta oli lähteminen

Lauantai oli kuin tehty juoksemiseen, ja yrityksestä huolimatta en keksinyt yhtään hyvää syytä olla kaivamatta lenkkivaatteita esiin. Kun kerran koirakin piti käyttää ulkona, päätin lopettaa valitukseni liikunnan puuttesta, asentaa Sports Trackerin puhelimeeni ja lähteä juoksemaan Töölönlahdelle. Tuosta noin vain.

Odotin kipua jalkaterissä, polvissa ja alaselässä. Penikoivia sääriä, pistoa kyljessä ja kesken juoksun yllättävää vessahätää.

kuva.jpg

Askel nousikin kevyesti, pilvipoutainen sää oli täydellinen lenkkeilyyn ja juokseminen tuntui yllättäen melkeinpä miellyttävältä. Niin miellyttävältä, että vetäisin Töölönlahdella jopa yhden kierroksen enemmän kuin olin ajatellut.

Oli huojentavaa, että jokin peruskunto on sentään pysynyt tallella, enkä ole aivan samassa rapakunnossa, josta aloitin liikuntaharrastukseni kymmenen vuotta sitten. Sitä ennen en todella harrastanut mitään liikuntaa ja en jaksanut juosta edes yhtä kierrosta Töölönlahdella (2,2 km) kävelemättä osaa matkasta.

Nyt Sports Tracker kertoo, että juoksin vajaat seitsemän kilometriä, keskinopeuteni oli 7 minuuttia kilometrillä ja kulutin vajaat 500 kcal.

Vaikeinta oli lähteminen.

Lenkin jälkeen olo on energinen, dynaaminen ja kimmoisa. Tätä lisää.

kuva_1.jpg

Kommentit (4)
  1. Se kotiovi on uskomattoman raskas silloin kun ei tahdo. Oikeastaan takapuoli on uskomattoman raskas juuri samaan aikaan.

    Sehän se niin paradoksaalista on, että mitä vähemmän jaksaa, sitä enemmän pitäisi tehdä koska tekemisen jälkeen jaksaa taas, ainakin jotain muuta.

    Onneksi olen haalinut itselleni harrastuksia, joista ei voi olla pois kuin joskus. Niinpä tulee raahauduttua hikoilemaan myös silloin, kun ei voisi vähempää napata. En kyllä muista että yhtään kertaa olisi ketuttanut se, että tuli lähdettyä =D

    (okei, olen harmitellut sitä, etten osaa pitää taukoa kun on hyvä fiilis ja into liikkua paljon, ja sitten tulen kipeäksi. Mutta se intokrapula tulee vasta aikaisintaan vuorokauden kuluttua, kun räkis on päällä)

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *