Varaslähtö kantokiertueelle

Osallistun Ipanaisen järjestämään Kantokiertueeseen, jossa Tulan kantoreppu kiertää kahden ja puolen kuukauden ajan bloggarilta toiselle. Minun osuuteni kiertueesta alkaa oikeastaan vasta huomenna, mutta minäpäs aloitinkin sen jo tänään!

2012-09-25-298.jpgReppu saapui postiin, Rouva oli illan poissa ja minulla oli sopivasti asiaa kaupungille, joten reppu pääsi heti käyttöön. Taas kaikki voittivat!

Illan miespisteet jaettiin ysiratikassa ja Verkkokaupassa.

2012-09-25-319.jpg

Ensimmäisenä kohtelias kanssamatkustaja tiedusteli, haluaisinko istua. ”Ei kiitos”, sanoin, mutta istahdin sitten toisaalle. Paikallaan oleminen oli ilmeisesti liian ikävystyttävää, ja kun tyttö alkoi harmistua, käyskentelin loppumatkan raitiovaunun sillalla.

”Biutiful beibi”, kehui iäkkäämpi rouva. ”Thanks”, vastasin ja ihmettelin miksi selvästi suomenkielinen ihminen puhui minulle englanniksi. Näytin varmaan turistilta, kun otin itsestäni kuvia kännykkäkameralla.

2012-09-25-346.jpg

Tyttö nukkui koko paluumatkan. Matkalla nuori nainen ihasteli reppua ja tiedusteli, mistä olin sen saanut. Hänellä oli kuukauden ikäinen vauva, ja hän etsiytyi saman tien Ipanaisen sivuille iPhonellaan.

2012-09-25-366.jpg

Nyt mietin, miksi juuri tänään näin moni otti minuun kontaktia. Pitäisiköhän käyttää useammin pallokuosia?

2012-09-25-381.jpg

Osuuteni Kantokiertueella jatkuu 7.10.2012 saakka.

Lisää Kantokiertueesta Facebookissa. (Klikkaa ’Liity’, niin osallistut Tulan kantorepun arvontaan.)

Kommentit (11)
  1. Kiitos selvityksestä Kippuralla. Itsekin olen aloitteleva kantaja ja tunnen ennestään kantopaneelin, kantotakin ja myös kantokaulurin, mutta kantosuoja oli taas uusi juttu. 🙂

  2. Meillä oli Babyidean kantosuoja, joka ajoi asiansa mainiosti sekä liinan että kantorepun kanssa.

    Kannettu vauva kerää uteliaita ihmisiä ympärilleen koiranpennun lailla. 🙂

     

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *