Varo vihaista kurpitsaa

Varoituksen sana kaikille, jotka aikovat tehdä kotiinsa kurpitsalyhdyn Halloweeniksi: muistakaa laittaa siitä valo pois illalla.

Eihän siinä muuten mitään, mutta kuvittelepa, että heräät keskellä yötä, hiippailet keittiöön leikataksesi palan leipää ja aiot asettua järsimään sitä tavalliseen paikkaan keittiön ikkunan ääreen.

Sitten vilkaiset olohuoneen puolelle ja näet pimeyden keskellä irvistävät, valaistut kasvot.

IMG_9238 (2).jpg

IMG_9241.jpg

Herrajjumala!!! Vieläkin nousee ihokarvat pystyyn pelkästä ajatuksesta!

Kommentit (10)
  1. Hrr. Tuli aivan mieleen entinen työpaikka. Arkiyövuoroja tehtiin kahden työntekijän voimin, ja muualta kuin työpisteiltämme olivat valot sammutettuina. Hämärässä tuli siis aina kulkea vesipisteelle, ja keittiöön. Keittiön vieressä eteiskaappien syvennyksessä oli mannekiiniukko. Vaikka sen tiesi aina olevan siinä paikallaan, säikäytti se monen monta kertaa. Varsinkin yövuorot erään kauhuleffoja rakastavan työkaverin kanssa olivat välillä kaameita, kun leffojen kauheuksien lisäksi, tykkäsi hän pelotella. Vähän väliä hän kysyi: ”kuuluks tuolta jotain?”. Pahinta oli toki sekin, että toimistolle saattoi yöllä tulla muita ihmisiä käymään, eivätkä kaikki ilmoittaneet tulostaan etukäteen. Oleppa siinä sitten vesilasia täyttämässä, kun alkaa kuulua ääniä, ja sivusilmällä näet mannekiinin, jonka vieressä oikea ihminen.

  2. Toinen yösyöppö
    18.10.2016, 23:13

    Täällä toinen yösyöppö. Olen kai jo tottunut tähän tapaan. Olisi ihana pystyä nukkumaan yön yli heräämättä mutta toisaalta se on myös sellainen oma, rauhallinen hetki.

    1. Joskus harvoin nukun heräämättä koko yön, ja se tuntuu jotenkin ihmeelliseltä ja hienolta. Mutta sitä ei käy usein.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *