Vauhtia ja virtaa leikkihetkiin (+ voita upea Salama McQueen)

Isyyspakkaus

Kaupallinen yhteistyö: Duracell

Joulu on paitsi juhlan ja rauhoittumisen, myös yhdessäolon ja varsinkin lapsiperheissä leikin aikaa. Joulun pyhinä käykin kova surina ja vilske, kun lahjaksi saadut lelut ja pelit pääsevät käyttöön!

Meillä leikitään varmasti paitsi vielä paketeissa olevilla (tai itse asiassa edelleen paketoimattomilla...) lahjoilla, myös Duracellilta saadulla kauko-ohjattavalla Autot 3 Salama McQueen -autolla. 

Myös sinulla on mahdollisuus saada tämä hieno ja huippusuosittu lelu vuoden 2018 leikkihetkiin! Mukana tulee myös Duracellin paristot, jotka herättävät Salama McQueenin ja leikkihetken henkiin.

Olin itse asiassa erittäin iloisesti yllättynyt, kun tyttö kyseli jo tuossa aiemmin syksyllä, voisiko hän saada kauko-ohjattavan auton. Hän oli ajellut sellaisella kaverin luona, ja se oli ollut ilmeisen hauskaa.

Tytötkin voivat tietysti tykätä autoista, mutta hän ei ole osoittanut aiemmin mitään mielenkiintoa niitä - oikeita tai leikkiautoja - kohtaan.

Nyt hän on aivan innoissaan tästä RC Hero Salama McQueenista.

Itse asiassa enemmän kuin veljensä, joka vielä pelkää vähän liian kovaa vauhtia liikkuvaa ja törmäilevää autoa.

Poika piti paljon hauskempana tätä Movie Moves Salama McQueenia, joka ei liiku pelottavasti itsekseen mutta vilkuttaa ajovalojaan ja ääntelee hauskasti kun sitä pyörittää tai kun autoa työntelee lattialla.

Duracell järjestää arvonnan, jossa voit voittaa joko kauko-ohjattavan RC Hero Salama McQueenin tai ääntelevän Movie Moves Salama McQueenin. Voittajia arvotaan kolme: yksi voittaja saa kauko-ohjattavan auton ja kaksi voittajaa 2 kpl Movie Moves -autoja!

Voit osallistua arvontaan jättämällä kommenttikenttään terveisesi. Voit kertoa niissä myös, millaisista esteistä (kirjat, tyynyt, tuolit... mitä muuta?) tekisit oman autoratasi, jos kotoa ei löydy tällaisia muovisia ramppeja ja kartioita. Kerään parhaat ideat postaukseen, jossa paljastan arvonnan voittajat.

Vastausaikaa on 28.12.2017 klo 18 saakka, ja tuotteet toimitetaan voittajille heti tammikuun alussa. Muistathan jättää myös sähköpostiosoitteesi, niin saamme yhteyden sinuun!

Hauskoja leikkihetkiä, ja muistathan hankkia tuoreet paristot jouluksi, etteivät ne lopu ennen aikojaan leluista, peleistä, kauko-ohjaimista tai kaukosäätimistä!

Kommentit

Maippi (Ei varmistettu)

Ajoradan voi tehdä esim. mattorullista ja paksusta köydestä.
Valintani olisi tämä kauko-ohjattava "salama"

Sk (Ei varmistettu)

Auto menisi ihanalle veljenpojalleni, joka olisi varmasti aika hyvä keksimään erilaisia autoratoja.

Teppo (Ei varmistettu)

Autoradaksi meillä riittänee hyvin tuolinjalat ja muut, ja robo-imuri toimii liikkuvana esteenä. Paristojen osalta kaipaisin sellaisia älyparistoja jotka toimisivat vaikkapa vartin aina kerrallaan, sen jälkeen virta katkeaisi muutamaksi tunniksi. Säästäisi kummasti vanhempien hermoja kaikkien ääntä pitävien lelujen kanssa

JohannaEK (Ei varmistettu)

Mahdollinen voitto menisi siskon pojalle lahjaksi. Pojalla ikää vasta 1v 4 kk eli ihan heti ei hänelle tarvitsisi esteitä keksiä :D

Parhaat esteet ja radat tulevat dubloilla.

paivit123 (Ei varmistettu)

Omat pojat innostuisivat varmasti tuosta. Meillä tehtäisiin varmaan esteitä jumppapatjasta, pahvilaatikoista ja kirjoista.

AnskuO (Ei varmistettu)

Omat lapseni ovat täsmälleen saman ikäisiä kuin lapsesi - tosin kaksi poikaa eli toivottavasti arpaonni suosii kumman vain auton kohdalla! Toistaiseksi meillä on riittänyt isommalle vain pelkkä autolla ajaminen eikä äidin ole tarvinnut vaivata päätään radan rakentamisella ;) Ja sama, pienempi meilläkin pelkää vielä joka paikkaan 5veen ohjauksessa syöksähtelevää autoa...

Kukka ja kukka (Ei varmistettu)

Meidän 3- ja 5-vuotiaat tyttömme tykkäävät leikkiä autoilla kylässä - olisiko aika saada heille oma menopeli? Esteratoja syntyisi varmaan ainakin duploista, tuoleista, brio-junaradasta tai jos äidin silmä välttää, voivat äidin sohvatyynyt, kattilat, isin hifilaitteet ja melkein mikä vaan löytää löytää uuden k
käyttötarkoituksen pikku arkkitehtien käsissä.

Vierailija (Ei varmistettu)

Tämä ois huippu varmasti lapsille! Uskon että lasten mielikuvitus keksisi kyllä hyviä esteitä, varmaan kaikki mahdolliset lelut otettais käyttöön. Ehkä ison mäen voisi tehdä myös puusohvan kansilevystä..

Kirsikankukka (Ei varmistettu)

Lapset 3 ja 1 v rakastavat vauhtia, ääntä ja toimintaa, joten eiköhän autolle tulisi käyttöä. Huonekalujen lisäksi meillä väisteltävänä 2 liikkuvaa kissa-estettä ;)

Jennimmaria (Ei varmistettu)

Auto menisi kummipojalleni, joka on aivan hullaantunut kaikkiin autoihin, mutta nyt viime aikoina Salama McQueen on ollut erityisen kova hitti! Pikkumiehellä on niin hyvä mielikuvitus, että rakentamiseen käy kaikki, mutta useimmiten esteitä/ramppeja on rakenneltu mm. jääkaappimagneeteista, kaukosäätimistä ja kaikenlaisien levyjen kansista. Suosikki rakennelma on ollut läppäkuorellisesta puhelimesta tehty autotalli pikkuautolle!

Henna29 (Ei varmistettu)

Vieraspatjoista ja pirttikaluston penkeistä meillä poikani tekee papan ja mummun luona.

Ulla - Kadun aurinkoisella puolella (Ei varmistettu) http://aurinkoisellapuolella.blogspot.fi

Kirjoista ja legoista varmaan ne parhaat esteet syntyisi! Tää menis meidän kuopukselle, siinä kova Cars-fani

Paulap (Ei varmistettu)

Meillä on tehty ajoratoja rakentamalla minilegoista esteitä ja kaaria. Myös talouspaperirullat on hyviä tunneleita, pahvilaatikot korjaamoja, ja nukkumatyynyjen alla sit yöt varikolla.

Heidinen (Ei varmistettu)

Meidän 2-vuotias on kiinnostunut kaikesta autoihin liittyvästä, joten tämä olisi oiva lahja hänelle. Hauskoja ajoratoja ja esteitä voisi tehdä vaikka tuoleista, kirjoista, vilteistä, legoista ja pehmoleluista.

minzku (Ei varmistettu)

Miehen kummipojalle menisi auto lahjaksi :)

MariaW (Ei varmistettu)

Auto menisi meidän 4-vuotiaalle Salama fanille. Parhaat esteet syntynevät dubloista ja rakennuspalikoista.

Saariston lapsi (Ei varmistettu)

Mikäli onni suosii niin voitto menisi meidän pikku vauhti hirmulle. Kodisamme pystyy kiertämään huoneista ympyrää joten rata olisi sen mukaan rakennettu.
Rakentaisimme radan olohuoneesta-keittiön-khh-makuuhuoneen kautta takaisin alkupisteeseen. Esteinä matkalla kynnykset, kirjoista ramppeja, tyynyistä tunneli, liikkuvana esteenä meidän kissa, vesieste kodinhoitohuoneessa ja nopeita mutkia. Vauhtia riittäisi aamusta iltaan.
Hyvää joulua!

feline (Ei varmistettu)

Mä olen löytänyt jonkin sisäisen lahjahössöttäjäni itsestäni sen myötä, kun miehen veli sai lapsen. Meillähän ei omia lapsia siis ole, joten nyt kanavoin kaiken lahjahössötystarpeeni tähän viattomaan sukulaispoikaan... Kyllä varmasti kelpaisi tällainen autokin hänelle!

Sk (Ei varmistettu)

Valintani olisi kauko-ohjattava Salama omalle pojalleni. Esteitä, siltoja ja hyppyreitä tehtäisiin legoista ja pahvilaatikoista.

Rouva Musta (Ei varmistettu)

Meillä varmaan boblesit olisivat hyviä esteitä!:) kauko-ohjattava olisi varmasti kolmen prinsessan mieleen ja etenkin isin!:D

Vierailija (Ei varmistettu) https://projektitprosessissa.blogspot.fi/

Mistä rakentaisin radan Salamalle?
En mistään. Radan saisi itse keksiä ja suunnitella poikani (melkein 6) ja tyttäreni (3,5). Lasten luovuus kunniaan!
Tiita

Vierailija (Ei varmistettu)

Kauklo-ohjattava olisi kiva sujauttaa pojan syntymäpäivä pakettiin, ne kun tulee heti tuossa vuoden vaihteen jälkeen. Meillä yleensä hyppyrit ja esteet syntyy kirjoista ja lehdistä, tyynyillä niitä saa nopesti korkeammaksi.

joulupukki (Ei varmistettu)

Auto menisi omille lapsille käyttöön ja rata tehtäisiin muuttolaatikoista. :)

Anna Veeee (Ei varmistettu)

Oi olispa tässä mahtava koko perheen lelu Ajorataa rakentaisimme kaikista pahvilaatikoista (kenkälaatikot, keksirasiat jne) ja tunnelit olsiivat varmaati kova hitti juuri noista laatikoista yms matskuista.

Justus (Ei varmistettu)

Itselläni ei ole lapsia, mutta löytyy 11 kummilasta eli jollekin heistä antaisin.

L.M. (Ei varmistettu)

Pahvilaatikoista saa tuunattua erilaisia esteitä ja ramppeja.

SKR (Ei varmistettu)

Oikein mukavaa ja tunnelmallista joulua koko perheelle!

Kaskaskaskaisa (Ei varmistettu)

Meillä ei ole vielä kokemusta kauko-ohjattavien autojen käytöstä, joten ei ole erityisiä ideoita radallekaan... ehkäpä jostain isosta putkilosta saisi hauskan kohdan radalle?

Lurre (Ei varmistettu) https://iloaeloa.blogspot.fi

Mattojen alle saisi hienoja tunneleita tehtyä! Duplot vosi olla käteviä esteitä. Toki luulen myös, että päivittäinen leikki-kaaoskin toimisi ihan hyvin esteratana :D

Milde79 (Ei varmistettu)

Ohjattava tulisi joko omalle 5v tai miehen siskon pojalle 5v lahjaksi. Esteitä tekisin kesällä laudpista ja piutarhatuoleisya.

Lauraliilii (Ei varmistettu)

Mukana kisassa. Lapset 5 ja 1 vuotta rakastaisivat leikkiä näillä

Metsärusakko (Ei varmistettu)

Palkinto menis tyttärelle ja pojalle yhteiseks, molemmat tykkää ajella. Esteitä meillä yleensä rakennetaan tyynyistä, legoista, kirjoista, pehmoleluista, melkein mistä vaan. Kerran oli lapset kaivaneet esteradaksi keittiön kaapista kaikki kattilat, uunivuoat ja paistinpannut sun muut.

Iinuinen (Ei varmistettu)

Parhaat esteet syntyvät pikkulegoista, sanoi kokemusasiantuntijani eli 5-vuotias poikani. :)

TuijaJ (Ei varmistettu)

Leluja on lähes kuudessa vuodessa ehtinyt kertyä lähes joka lähtöön, mutta kauko-ohjain auto meiltä vielä puuttuu! Erilaisia puisia rakennuspalikoita ja Dubloja on kaapillinen, joten niistä ja irrallista sohvan pehmusteita saisi kyllä rakennettua vaikka minkälaisia ratoja.

TuijaJ (Ei varmistettu)

... ja ehkä voisi oikolukea kommentit ennen lähettämistä, taas kerran automaattinen tekstinsyöttö ei ollut samalla aaltopituudella kanssani :P No, idea kai tuli selville kuitenkin!

TaruL (Ei varmistettu)

Auton saisi poikani, joka täyttää juuri arvontapäivänä kolme vuotta.

RM (Ei varmistettu)

3 vuotias tyttärenpoika on Salama-fani ja keksisi varmasti komeita esteitä.

Omalle 3v pojalle joka on täysi fani

salamafani (Ei varmistettu)

Onpa hienoja! Molemmat lapset tykkäisivät varmasti kauko-ohjattavasta.

Sinna (Ei varmistettu)

Tämä olis kummipojale aivan ehoton!

Nni. (Ei varmistettu)

Kirjoista ja sohvatyynyistä saisi varmaan kivat radat.
Voiton osuessa auton saisi poikamme joka pian alkuvuodesta täyttää 4 vuotta.

Kardemom (Ei varmistettu)

Voi että olisi täydellinen omalle 3v pojalleni, jolla ei ole vielä yhtään autoa

Sannamaaria (Ei varmistettu)

Auto olisi ihana yllätys pian kolme vuotta täyttävälle tyttärelleni.

Eleviina (Ei varmistettu)

Kummityttö voisi tykätä tuosta teidänkin kuopuksen lempparista, ääntelevästä salama mcqueenista.

Maajo (Ei varmistettu)

Matot makkaroille, niin syntyy sekä hyppyreitä että tunneleita. Loput saisi tammikuussa neljäveesynttäreitä viettävä Salama-fani keksiä itse.

Satsu_lily (Ei varmistettu)

Pölypallojen ja koirankarvojen lisäksi esteenä toimisi varmasti lelu- ja vaateröykkiöt.

Paapu M (Ei varmistettu)

Kummipojalle! Erittäin suuri Salama-fani. Leikkuulaudoista hyppyreitä ja muovimukeista ratamerkkejä.

Ainoakoo (Ei varmistettu)

Tämä olisi täydellinen meidän 2 ja 4 v. pojille. Parhaimpia ratoja ovat kyllä tuolin jalat ainakin vielä, kun auton käsittely on vielä harjoitteluasteella.

Annemaari (Ei varmistettu)

Salama olisi 2,5-v. pojan toivelahja :) Eiköhän esteet saisi tehtyä vaikka duploista tai pahvilaatikoista askartelemalla. Hyvää joulua!

Pages

Kommentoi