Vauhtia ja virtaa leikkihetkiin (+ voita upea Salama McQueen)

Kaupallinen yhteistyö: Duracell

Joulu on paitsi juhlan ja rauhoittumisen, myös yhdessäolon ja varsinkin lapsiperheissä leikin aikaa. Joulun pyhinä käykin kova surina ja vilske, kun lahjaksi saadut lelut ja pelit pääsevät käyttöön!

IMG_7961-2.jpg

Meillä leikitään varmasti paitsi vielä paketeissa olevilla (tai itse asiassa edelleen paketoimattomilla…) lahjoilla, myös Duracellilta saadulla kauko-ohjattavalla Autot 3 Salama McQueen -autolla. 

IMG_7912-2.jpg

Myös sinulla on mahdollisuus saada tämä hieno ja huippusuosittu lelu vuoden 2018 leikkihetkiin! Mukana tulee myös Duracellin paristot, jotka herättävät Salama McQueenin ja leikkihetken henkiin.

IMG_7993-2.jpg

Olin itse asiassa erittäin iloisesti yllättynyt, kun tyttö kyseli jo tuossa aiemmin syksyllä, voisiko hän saada kauko-ohjattavan auton. Hän oli ajellut sellaisella kaverin luona, ja se oli ollut ilmeisen hauskaa.

Tytötkin voivat tietysti tykätä autoista, mutta hän ei ole osoittanut aiemmin mitään mielenkiintoa niitä – oikeita tai leikkiautoja – kohtaan.

IMG_8080-2.jpg

Nyt hän on aivan innoissaan tästä RC Hero Salama McQueenista.

IMG_8111-2.jpg

Itse asiassa enemmän kuin veljensä, joka vielä pelkää vähän liian kovaa vauhtia liikkuvaa ja törmäilevää autoa.

IMG_8078-2.jpg

Poika piti paljon hauskempana tätä Movie Moves Salama McQueenia, joka ei liiku pelottavasti itsekseen mutta vilkuttaa ajovalojaan ja ääntelee hauskasti kun sitä pyörittää tai kun autoa työntelee lattialla.

IMG_8016-2.jpg

Duracell järjestää arvonnan, jossa voit voittaa joko kauko-ohjattavan RC Hero Salama McQueenin tai ääntelevän Movie Moves Salama McQueenin. Voittajia arvotaan kolme: yksi voittaja saa kauko-ohjattavan auton ja kaksi voittajaa 2 kpl Movie Moves -autoja!

IMG_8093-2.jpg

Voit osallistua arvontaan jättämällä kommenttikenttään terveisesi. Voit kertoa niissä myös, millaisista esteistä (kirjat, tyynyt, tuolit… mitä muuta?) tekisit oman autoratasi, jos kotoa ei löydy tällaisia muovisia ramppeja ja kartioita. Kerään parhaat ideat postaukseen, jossa paljastan arvonnan voittajat.

Vastausaikaa on 28.12.2017 klo 18 saakka, ja tuotteet toimitetaan voittajille heti tammikuun alussa. Muistathan jättää myös sähköpostiosoitteesi, niin saamme yhteyden sinuun!

IMG_8029-2.jpg

Hauskoja leikkihetkiä, ja muistathan hankkia tuoreet paristot jouluksi, etteivät ne lopu ennen aikojaan leluista, peleistä, kauko-ohjaimista tai kaukosäätimistä!

IMG_7895-2.jpg

Kommentit (71)
  1. Salama 4ever
    28.12.2017, 12:33

    Tammikuussa 2 vuotta täyttävä poikani on jo vannoutunut Autot-fani. Tähän mennessä autojen (Salama, Martti, Klainari…) ajelu ”parkkiin”, eli kynnyksille, sohvalle tai portaille on ollut parasta viihdettä. Esteitä voisi hyvin rakentaa vaikkapa ruokakulhoista ja kaulimista.

  2. Oi, kylläpä olisikin hieno! Pojat saisivat itse keksiä esteet. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *