Vauva kuplassa

Isyyspakkaus

Kyselin pari viikkoa sitten matkasängyistä. Saimme sittemmin Rouvan kaverilta lainaksi Samsoniten Koo-di Pop-up Bubble -matkasängyn ja ajattelimme kokeilla sitä kotioloissa ennen matkaa. Hyvin skeptisinä.

"Eihän se siellä suostu nukkumaan", ajattelin. "Voithan sä yrittää huudattaa sen uneen", komppasi Rouva.

Vielä mitä.

Tyttö nukahti kuplaan yhtä helposti kuin meidän perhepetiimme ja nukkui heti ensimmäisen yön siinä jopa makoisammin kuin meidän vieressämme. Hänhän on alkanut liikkua sängyssä mittarimadon lailla harjoitellessaan konttausasentoa. Lopulta hän on pää kiinni kylmässä seinässä ja itkee. Sitten hänet vedetään jaloista alemmas sängyssä. Parin tunnin välein. Tätä ei kuplassa tarvitse tehdä.

Toisena yönä päätimme jättää tytön yksin kuplaan hänen omaan huoneeseensa ja nukuimme Rouvan kanssa kahdestaan omassa sängyssämme - ensimmäistä kertaa kahdeksaan kuukauteen ja neljään päivään.

Tyttö ei herännyt tai edes äännellyt yhtään kertaa, toistan: ei yhtä ainoaa kertaa koko yön aikana.

Voi siunattu kupla. Voisikohan sen jättää pysyvästi tuohon lattialle?

Kommentit

phocahispida

Oi miten kätevän näköinen sänky!
Nöyrä pyyntö: Saisiko joskus sängystä kuvan vielä "kasassa".
Olisi hienoa. :)

Jyviä ja ohdakkeita

Aika aikaa kutakin! Perhepetiaika on ihanaa. Ja sen jälkeinen myös - ai miten mukava on lueskella illalla omassa sängyssä ilman, että vauveli siihen heräilee. Ja nukkua omassa sängyssä ihan rentona ilman että täytyy varoa ketään tai kenenkään putoamista.

En ole perhepedin vastustaja - kaukana siitä - mutta harvemmin otetaan esille sitä, että vauvakin voi häiriintyä aikuisten nukkumisesta, kuorsaamisesta, yskimisestä, kyljen kääntämisestä jne. Aina kysellään vain niin päin, että saavatko vanhemmat unta vauvan äännähdyksiltä.

Kupla on mukavanoloinen pesä, kunhan ei ole kovin vetoiset lattiat...

SatuKet (Ei varmistettu)

meidän pikkumies nukkuin retkisängyssä niin hyvin että sänky "unohtui" meidän parisängyn viereen moneksi kuukaudeksi.

Vierailija (Ei varmistettu)

Kupla on kyllä huippuhyvä matkasänky. Meillä oli tilattu hotelliin (lapsi 5kk) matkasänky, mutta moskiittojen vuoksi nukutimme vauvaa kuplassa, joka oli sijoitettu hotellin matkasänkyyn. Näin ei myöskään ilmastoinnin vire käynyt pahasti vauvaan. Ja on todella kätevä kokonsa puolesta! Paljon isommalle lapselle en kuitenkaan suosittelisi, ellei ole hyvin rauhallinen tapaus.

Vierailija (Ei varmistettu)

Ei oo tosi, teillä toimii vielä paremmin kuin meillä!!!!!!!!!!!!!!! Enjoy

Vierailija (Ei varmistettu)

Tuosta löytyy kuva kun sänky on kasassa kantolaukussaan (paino alle 3kg). http://www.lastentarvike.net/tuote/376/koodi-popup-bubble-matkasanky-pil...

MM
Maijan matkassa

Vau! Mutta nukkuivatko vanhemmat levollisesti koko yönsä vai kävivätkö epäuskoisina kurkkimassa, nukkuuko vauva todella? ;)

Hei toi on näppärä, mistä noita saa? Ollaan lähössä mummolaan lämpöön ja meilläkin matkasänkypulma.

Onnittelut tuosta kivuttomasta omassa sängyssä nukkumisesta, meillä kanssa pieni mies päätti itse että nyt riittää perhepeti.. Minä ja mies vuorotellen heräämme tarkastamaan onhan kaikki hyvin.

Matteus
Oisko tulta?

Saisikohan noita aikuiskoossa? :D

Hyttysverkolliseen riippukeinuun tarvitaan kaksi puuta. Tämmöisen päiväunipaikan voisi kesällä heittää mihin vain.

Vieras (Ei varmistettu)

Vau! Varmasti tosi hyvä mökillä! Eipä pääse sääsket kuppaamaan muksua! :D

W/ love from me 2 you

Ei voi jättää pysyvästi lattialle! Kun se kerta on teillä lainassa ;)

Hyvä, että sopiva peti löytyi ja vielä parempaa, että neiti viihtyy siinä! Hauskaa matkaa kun sen aika koittaa!
 

Tommi K
Isyyspakkaus

phocahispida: Saitko tuon linkin takaa selvää kokoontaitetusta sängystä? Kuvaan sen kyllä varmasti jossain välissä johonkin juttuuni, kun se kuitenkin näyttäisi lähtevän mukaan reissuun.

Tilia: Joo, oli kyllä jännää mennä nukkumaan niin, että pidettiin seinävalaisinta päällä eikä kömmitty sänkyyn pimeässä. Lattiat ovat vähän viileät, mutta yritin peitellä pientä parillakin peitolla.

SatuKet: Meilläkin oli taka-ajauksena käyttää matkasänkyä tilapäisenä petinä jonkin aikaa, mutta katsellaan nyt, kun palataan reissusta.

MM: Kyllähän vanhemmat käyvät edelleen kurkkimassa illalla muutaman kerran, onko kaikki kunnossa...

PippuriPrinsessa: Näitä näytti olevan ainakin Lastentarvike.netissä ja Lastenturva.fi:ssä.

Heh, tuo olisi Matteus todellakin hyvin käytännöllinen myös aikuiselle. Meillä oli ainakin mökillä niin maan perhanasti itikoita viime kesänä, että tällaista olisi tarvinnut sisälläkin.

Veera: Joo, katsellaan matkan jälkeen, millä nukkumajärjestelyllä jatketaan.

Kiitos Vierailijatkin kommenteistanne!

(Ei varmistettu)

Meillä oli (ja on edelleen) tuo sama Samsoniten kupla ja on se ollut käytössä New Yorkin lomallakin 7-8kk ikäisellä pojalla kahden viikon verran nelisen vuotta sitten ;)

Valitettavasti me huomattiin, että jo liikkumaan oppinut saa tuon helposti kumoon, jos vauva yrittää nousta seisomaan kuplan seinää vasten. Meillä kupla olikin aina kiilattuna sängyn ja seinän väliin koko pituudeltaan siten, ettei se mahtunut kaatumaan.

Mutta aivan paras matkustamiseen, kun mahtuu matkalaukkuun, eikä paina kymmeniä kiloja!

Saara

Kommentoi