Vauva muutti mökille

Eihän siinä ole mitään järkeä, lähteä viisi viikkoa vanhan vauvan kanssa kesäksi mökille, jossa ei ole mitään mukavuuksia.

2012-06-22-412.jpg

Vettä tulee järvestä pumpulla, ja se lämpenee, kun lämmittää saunaa. Juomavesi kannetaan muualta. Sähköä tulee aurinkopaneelista sen verran, että läppäri ja puhelimet latautuvat. Ja sitten vielä kuvittelevat käyttävänsä kestovaippoja. Tätä hulluutta helpottaa tosin se, että Rouvan lapsuudenkoti – ja anopin pesukone – sijaitsevat lähistöllä.

2012-06-22-420.jpg

Mökin vieressä on toinen rakennus, joka rakennettiin muutama vuosi sitten ja jota kutsutaan aitaksi. Tänä kesänä näiden rakennusten välinen pihamaa olisi tarkoitus laudoittaa terassipihaksi. Minulla ei tarkkaa kuvaa siitä, miten se tehdään, mutta kilometrin verran haapalautaa odottaa hommaa tuolla isomman tien varressa. Haaveilen myös kesäkeittiöstä toisen mökin taakse sekä grillaus- ja savustuspaikasta.

2012-06-22-421.jpg

Mökin käytettävyyttä paransi huomattavasti kuistin lasittaminen, josta kerroin jo viime kesänä (ks. Jo joutui armas mökinkunnostusaikaKesämökin kasvojenkohotus – Uusi ilme uusilla laseilla ja Paluu omaan elämään). Saimme samalla lisätilaa myös tuvan puolelle ja toimme sinne kaasulieden vanhasta keittiöstämme. Ruokaa voi siis laittaa kuin kotona – ennen keittiöremonttia.

2012-06-22-460.jpg

2012-06-22-455.jpg

Mikäs tässä kuistilla istuskellessa ja järvimaisemaa ihaillessa.

Aletaan miettiä niitä kesän projekteja juhannuksen jälkeen.

2012-06-22-473.jpg

Kommentit (9)
  1. Kiitos, vinkistä. Pitääpä kokeilla tuota aurinkoa 🙂

  2. Järvivesi + Marseille-saippua, ihan lyömätön yhdistelmä. Ja kun periaatteessa vaippa on puhdas (=pesty,puhdas, mutta edelleen currynkeltainen), vaippa aurinkoon kuivaan, niin aurinko hoitaa valkaisun. Oikeasti, aurinko on ihme kaveri. Sillä saa lähestulkoon kaikki tahrasotkut vauvan vaatteista pois. Tosi pinttyneisiin ja voimakkaisiin marja/kasviväreihin se  ei täysin pysty (tiedoksi, kun parin kuukauden päästä mietit, miten ne porkkana ja mustikkasoseet saadaan vaatteista pois ;), mutta vaipat se valkaisi.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *