Vihaista kevättä odotellessa

Tämä kevät tulee olemaan työrintamalla mielenkiintoinen.

Tai no – suoraan sanoen ihan sairaan jännittävä!

ab_gallery1920x1080_6.jpg

Ei sitä kovin usein pääse näkemään näin läheltä saman kokoluokan elokuvan valmistumista kuin mitä Rovion ja Sonyn Angry Birds -elokuva on. Tai edes pienempien. Roviolle jättimäinen elokuvahanke on tietysti käsittämättömän iso investointi ja suuri riski, mutta toisaalta myös aivan ainutlaatuinen tilaisuus tehdä jotain aivan eri kokoluokassa kuin koskaan aiemmin.

Suuri kysymys kaikkien huulilla on tietysti ollut, miten ihmeessä mobiilipelistä voi tehdä täyspitkän elokuvan. Näin elokuvan keskeneräisen version joulukuussa ja hitsit, sehän oli oikeasti tosi hauska!

Elokuvan virallinen traileri julkaistiin eilen, ja se antaa sopivasti esimakua siitä, mitä on tulossa. Luulen, että joudun katsomaan leffan vielä ainakin pari kertaa, kun se tulee teattereihin: sekä suomeksi 2D:nä että englanniksi 3D:nä.

Elokuvaa pitää odottaa leffateattereihin kuitenkin vielä reilut kolme kuukautta. Kutkuttavaa! Suomen-ensi-ilta on 13.5.2016.

ab_gallery1920x1080_4.jpg

Toinen erityisen kiinnostava asia on, mitä kaikkea elokuvan ympärillä tapahtuu, eikä pienin näistä ole todellakaan yhteistyö maailman suurimman leluvalmistajan, Legon kanssa. Lego tuo huhtikuussa kauppoihin Lego The Angry Birds Movie -tuotesarjan.

Min… tyttö haluaa ainakin tuon Kuningaspossun linnan, ja possulaivakin näyttää hienolta!

LEGO_75826_Box1_in_1488.png

LEGO_75825_PROD_PRI_1488.jpg

Onpa jännä nähdä, mitä kaikkea muuta kevät tuo tullessaan!

 

Kuvat: Rovio Entertainment, Sony Pictures ja Lego. 

Kommentit (4)
  1. Eilen tuli otettua mukaan Prismasta uusi Lego-lehti ja pojan kanssa jo ehdimme innostua uusista änkkärilegoista! Aiempia trailereita ollaan katsottu jo ahkerasti ja eilen tosiaan sitä virallista. Ei ole epäilystäkään menestyksestä täällä kotimaassa, mutta pidetään peukkuja myös ulkomaille! Nuo legot <3 etenkin Pommi piti heti löytää!

    1. On tosi hienoa, että Lego otti änkkärit omaan tuotevalikoimaansa! Hehän ovat hyvin tarkkoja ja valikoivia ja lähtevät yhteistyöhön vain melko harvojen brändien kanssa. 

  2. Meilläkin kovasti odotetaan elokuvaa ja nyt varmaan sitten legojakin. Näyttäisi olevan tytön mieliksi myös Stella-lintu mukana yhdessä paketissa. Oltiin juuri elokuvissa ja siellä oli Angry Birds leffan mainosjuliste. Lapset laskivat, kuinka pitkä aika on toukokuuhun: ”Liian pitkä.”

    1. Voi, kyllä se nopeasti menee! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *