Viinibaari Plein avautui Vallilassa

Isyyspakkaus

Nousussa juuri nyt: laadukkaita ruoka-annoksia ja alkuviinejä tarjoavat viinibaarit. Yksi uusimmista tulokkaista kaupungissa on Vallilaan lokakuussa avautunut ravintola Plein (Suvannonkatu 18), johon päädyimme lähes hetken mielijohteesta käytyämme pakohuoneseikkailussamme vain parin korttelin päässä.

Samassa tilassa on toiminut aiemmin muun muassa Kahvila Suvanto ja viimeisimpänä korttelibistro Sidney's, joka ehti toimia tilassa niin vähän aikaa, etten ehtinyt sitä edes testata. Pleinin omistajat ovat kuulemmat samat kuin Sidney'sillä, mutta sekä ravintolan konsepti että nimi ovat nyt vaihtuneet.

Ruoka-annokset ovat siis trendikkäästi keskikokoisia: eivät pieniä eivätkä suuria, joten illallisella voi hyvin tilata useamman annoksen maisteltavaksi ja jaettavaksi.

Listalta löytyy tällä hetkellä mm. "purjosipulia, voita ja mätiä", sienipastaa, "selleriä, luuydintä, perunaa ja hasselpähkinää" ja "kyssäkaalia, cashew-pähkinöitä ja katsuobushia". Annokset maksavat 9 ja 13 euron välillä.

Annokset olivat kauniita, maukkaita ja hyvin tehtyjä ja viinivalinnat erinomaisia. Oma suosikkini oli pasta, jota olisin voinut syödä hyvinkin koko annoksen enkä jakaa sitä lainkaan Rouvan kanssa. Kokemus oli ehdottomasti positiivinen myös palvelun puolesta, joten voin hyvin suositella ravintolaa rennolle illalliselle.

Lisää tätä, kiitos!

Kommentit

Nanninanie (Ei varmistettu)

Olipa kiva lukea positiivinen kokemus lähiravintolastani, uskallan ehkä kokeilla vielä kerran. Itse olen joutunut pettymään molemmilla käynneilläni palveluun niin kovasti ettei ruoka pelastanut tylyä kohtelua. Vaikutti siltä kuin asiakkaita ei olisi haluttukaan paikalle. Kerran vielä testiin tämän pohjalta!

Tommi K
Isyyspakkaus

Ohoh, no ei mulle tullut lainkaan sellainen fiilis. Ehkäpä palaute meni tästä nyt myös heidän tietoonsa :)

Kommentoi