Viinibaari Plein avautui Vallilassa

Nousussa juuri nyt: laadukkaita ruoka-annoksia ja alkuviinejä tarjoavat viinibaarit. Yksi uusimmista tulokkaista kaupungissa on Vallilaan lokakuussa avautunut ravintola Plein (Suvannonkatu 18), johon päädyimme lähes hetken mielijohteesta käytyämme pakohuoneseikkailussamme vain parin korttelin päässä.

Restaurant Plein-1.jpg

Samassa tilassa on toiminut aiemmin muun muassa Kahvila Suvanto ja viimeisimpänä korttelibistro Sidney’s, joka ehti toimia tilassa niin vähän aikaa, etten ehtinyt sitä edes testata. Pleinin omistajat ovat kuulemmat samat kuin Sidney’sillä, mutta sekä ravintolan konsepti että nimi ovat nyt vaihtuneet.

Restaurant Plein-6.jpg

Ruoka-annokset ovat siis trendikkäästi keskikokoisia: eivät pieniä eivätkä suuria, joten illallisella voi hyvin tilata useamman annoksen maisteltavaksi ja jaettavaksi.

Restaurant Plein-5.jpg

Listalta löytyy tällä hetkellä mm. ”purjosipulia, voita ja mätiä”, sienipastaa, ”selleriä, luuydintä, perunaa ja hasselpähkinää” ja ”kyssäkaalia, cashew-pähkinöitä ja katsuobushia”. Annokset maksavat 9 ja 13 euron välillä.

Restaurant Plein-3.jpg

Annokset olivat kauniita, maukkaita ja hyvin tehtyjä ja viinivalinnat erinomaisia. Oma suosikkini oli pasta, jota olisin voinut syödä hyvinkin koko annoksen enkä jakaa sitä lainkaan Rouvan kanssa. Kokemus oli ehdottomasti positiivinen myös palvelun puolesta, joten voin hyvin suositella ravintolaa rennolle illalliselle.

Restaurant Plein-2.jpg

Lisää tätä, kiitos!

koti ruoka-ja-juoma
Kommentit (2)
  1. Olipa kiva lukea positiivinen kokemus lähiravintolastani, uskallan ehkä kokeilla vielä kerran. Itse olen joutunut pettymään molemmilla käynneilläni palveluun niin kovasti ettei ruoka pelastanut tylyä kohtelua. Vaikutti siltä kuin asiakkaita ei olisi haluttukaan paikalle. Kerran vielä testiin tämän pohjalta!

    1. Ohoh, no ei mulle tullut lainkaan sellainen fiilis. Ehkäpä palaute meni tästä nyt myös heidän tietoonsa 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *