Vuoden vaateostokset

Isyyspakkaus

Vaatteiden ostaminen on rasittavaa puuhaa. Siksi käynkin vaateostoksilla ehkä kerran vuodessa.

Kun sain eilen flow'n päälle Century 21:ssä, päätin käydä samalla energialla katselemassa valikoimaa myös Uniqlon Sohon liikkeessä (546 Broadway).

Kun ostaa harvoin, tulee sitten ostettua vähän enemmän kerralla. Jos tämä olisi tyyliblogi, seuraavissa kuvissa poseeraisin uusissa pikeepaidoissani, lyhyt- ja pitkähihaisissa pellavakauluspaidoissani ja puuvilla-pellava-t-paidoissani.

Vaan kun ei.

Jos jokin on vielä rasittavampaa kuin paitojen ostaminen niin farkkujen sovittaminen. Löysin kerran Topmanin Skinny-farkut, ja olen kulkenut lähes pelkästään niissä jo monta vuotta. Nyt kuitenkin näyttää siltä, että Topmanin ja minun tieni erkanevat. Skinnyistä ei näytä löytyvän enää kuin pari värivaihtoehtoa, ja ne muut mallit eivät vain toimi tällaisen persjalkaisen päällä.

Kävin jälleen toteamassa saman myös Topshopin/Topmanin Sohon liikkeessa (478 Broadway) ja poistuin liikkeestä pettyneenä.

Nyt olisi sitten valitettavasti löydettävä jokin toinen farkkumerkki. Äh, kun ei vaan jaksaisi lähteä etsimään. Ehkä haen vain jotkin Levikset jostain OMG The Jeans Storen liikkeestä. Vai mikäs olisi jokin toinen merkki, jota täältä saisi edullisemmin kuin Suomesta?

Kommentit

Nata - White Trash Disease

Levis on siellä kyl halpaa. Mutta tommi, sille natsais ihan pirun hyvin nudien thin finn -malli! Slimmi, ei liian pilli. Aikuinen ja sivistynyt, mutta todella cool. Kokeile jalkaan täällä suomessa! Esim kampin carlingsissa.

Nata - White Trash Disease

Siis sulle natsais, typo....

Tommi K
Isyyspakkaus

Kiitti vinkistä!

iikeli
HKI Life

Näitä ei vaan muistaakseni saa oikeastaan halvemmalla, kun suomesta. Taitaa olla Espanjalainen(?) merkki. Mutta tosi mukavan tuntuisia farkkuja. Näillä mentiin monta vuotta, ennen kuin siirryttiin Leen maailmaan.

Nata - White Trash Disease

mitä sä nyt oikein horiset iikelis-kiikelis. nudie on ruotsalainen brändi, farkut valmistetaan italiassa luomupuuvillasta. ja siksi kirjoitinkin, että pitää testaa suomessa, koska jenkeissä vielä kalliimmat kuin täällä. ei hyvii farkkuja välttämättä halvalla tarvitse ostaa, kunhan malli natsaa ja on kestävää laatua.

 

iikeli
HKI Life

Selväpelvä. Muistelin sitten tuota Italiaa. Ei sitä aina voi kaikkea muistaa oikein.

Kummelikopplan
Kummelikopplan

Kokeile Tommy Hilfigerin farkkuja! Mieheni (pitkä ja hoikat jalat) löysi sieltä itselleen skinnyt ja perussuorat farkut. Innostui myös ostelemaan chinoksia. Ei ollut aiemmin testannut merkin housuja kun aina osti Abercrombien farkkuja. Outlet hinnat $30-40.

Tommi K
Isyyspakkaus

Ok, kiitos tästäkin vinkistä. Vaikka en olekaan pitkä :D

Kummelikopplan
Kummelikopplan

Heh, onneksi pituusvaihtoehtoja riittää :)

MikkoP (Ei varmistettu)

Minä olen kahdella edellisellä reissulla siellä päin ostanut kasan Express-merkkisiä farkkuja. Edelleen mennään niillä, vaikka edellsisestä reissusta on jo viisi vuotta. Hyvännäköisiä farkkuja, en tiedä tuoko niitä kukaan Suomeen. Persjalkainen minäkin.

Tommi K
Isyyspakkaus

Kiitos, enpä ollut tuollaisesta merkistä kuullutkaan.

iikeli
HKI Life

Itse ostin juuri puol vuotta sitten Lee:n Luket. Suosittelen kovasti, jos melko skinnyista farkuista tykkää. taitaa noista löytyä kuvaakin pari postausta taaksepäin.

Kommentoi