Yes Yes Yes! Niin ravintolalle kuin lastenhoitajalle!

Uuh, harvoinpa olen näin vaikuttunut ja positiivisesti yllättynyt ravintola-annoksista kuin viime viikolla Yes Yes Yes!issä (Iso-Roobertinkatu 1).

Yes Yes Yes Helsinki-4.jpg

Emme olleet itse asiassa tulossa illalliselle lainkaan vaan kävimme Rouvan kanssa elokuvissa. Koska lastenhoitaja oli varattu koko illaksi, kyselimme varovasti, kuinka kiire hänellä olisi lähteä kotiin ja koska kiirettä ei ollut, päätimme käydä vielä pienellä iltapalalla. Hetken harkinnan jälkeen päädyimme Yes Yes Yesiin, ja koska lämpötila oli hyvin epäsuomalainen, jäimme syömään ulos terassille.

Yes Yes Yes Helsinki-6.jpg

Pienellä ja pienellä: Halloumiranskalaisia, granaattiomenaa ja korianteria. Mustapapunuudeleita, tofua, mangoa ja maapähkinöitä. Lätyskäleipää ja paahdetusta tomaatista, paprikasta, manteleista ja kreikkalaisesta jogurtista tehtyä tahnaa. Kukkakaalitempuraa ja tulista kastiketta. Kesäkurpitsa-fetanugetteja ja sitruunachilijogurttia.

Yes Yes Yes Helsinki-3.jpg

Ja siis härreguud, miten hyvää ja kaikin puolin maukasta ja mielenkiintoista ruoka oli! Ravintola meni omalla listallani heittämällä kaupungin kärkikaartiin.

Rouva kysyi jossain vaiheessa, että kaipaanko lihaa, ja olin ihan, että miten niin? ”No kun tämä on kasvisravintola.” Jaa jaa, en kiinnittänyt koko asiaan mitään huomiota.

Yes Yes Yes Helsinki-1.jpg

Yes Yes Yes! huudahduksen arvoinen asia on myös se, että ensi viikosta alkaen voimme viettää tällaisia treffi-iltoja Rouvan kanssa halutessamme vaikka joka viikko. Pohdittuamme nimittäin sitä, miten väsyneitä olimme jo toukokuussa kaikesta kiireestä ja paikasta toiseen säntäilystä, päätimme, että nyt on aika tehdä se, mitä harkitsimme jo aiemmin: palkata lastenhoitaja, joka noutaa lapset päiväkodista ja on heidän kanssaan koko illan kerran viikossa.

Jos siis yhtenä päivänä viikossa ehtisi lähteä töistä kaikessa rauhassa ja viettää kahdenkeskistä aikaa ilman ylimääräistä säätöä. Käydä vaikka syömässä, teatterissa, oopperassa tai leffassa, mitä emme ole tehneet oikeastaan sen jälkeen, kun esikoinen syntyi. Tai tehdä jotain erikseen omilla tahoillamme, jos sellaiseen on tarvetta.

Sopiva hoitaja löytyi, itse asiassa sama, joka oli hoitamassa myös tämän postauksen illallisen aikaan, ja molemmat lapset odottavat jo kovasti, että hän tulee taas ensi viikolla. Päivä on lähtökohtaisesti sama joka viikko, mutta jos hyvissä ajoin etukäteen on tiedossa hoitotarvetta toisena päivänä, siitä voidaan sopia erikseen.

Nyt se siis tapahtuu! Yes Yes Yes!

Yes Yes Yes Helsinki-2.jpg

perhe vanhemmuus ruoka-ja-juoma
Kommentit (8)
  1. Yes, mahtava juttu tuo viikottainen treffipäivä! 

  2. Olen lievästi sanaton – perheelliselle kerran vkossa ”lapsivapaata” aikaa, wtf? Miksi?

    1. Miksi ihmeessä olet sanaton? Miksi mielestäsi näin ei voisi tehdä?

    2. Noh, kun näin nätisti kysyit, tein vastaukseksi erillisen postauksen. <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *