Yksinäinen Ikeassa

Isyyspakkaus

Mies lähtee yksin Ikeaan tavoitteenaan ostaa petauspatja tytön huoneessa olevaa runkopatjaa varten. Juuri ennen lähtöään hän saa Rouvalta tekstiviestillä ohjeen ostaa samalla patja ja reunapehmuste tytön pinnasänkyyn. Mies lähtee pahaa-aavistamattomana suorittamaan tehtäväänsä.

Vauvanpatjoja on valittavana liian monta: Vyssa Vinka, Vyssa Skönt, Vyssa Snosa, Vyssa Vackert. Jousitusta, vaahtomuovia, kennoa, veluuripäällystä? Tarvitaanko myös Vyssa Tulta, petauspatja?

Aikuisten petauspatjavalikoima on yhtä hämmentävä. Jos ottaa kalleimman, se on varmasti hyvä? Sultan Toröd, pelkkiä luonnonmateriaaleja ja kaikenlaista. Mutta voi sentään, pitääkö patjoja olla näin monta eri kokoa?

25 tarkentavaa tekstiviestiä ja puolitoista tuntia myöhemmin mies poistuu Ikeasta patjojen kanssa ja haukkaa vielä nakkisämpylän ja pehmiksen, kuten protokollaan kuuluu. Kassiin on tarttunut myös vauvan petauspatja, pinnasängyn pehmuste, vauvan lakanat, pesulappuja ja kuvioharsoja.

Kotona hän havaitsee, että iso petauspatja, se ostosreissun varsinainen pääasia, on kymmenen senttiä liian leveä.

Tyttö sentään sai Ikean hienoimman vauvojen jousipatjan.

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Tää mies on kyllä maailman ihanin :D

Ihan huippua! En saa miestäni Ikeaan edes hodarille ;) hihi! 

Vierailija (Ei varmistettu)

Miten hyvin sait kuljetettua, noi tavarat kotiin? Käytitkö julkisia kulkuneuvoja? Joo mitat kannattaa ottaa mukaan, niin tulee sopiva.

Tommi K
Isyyspakkaus

Vierailija (02:26): Noo, tuosta voi olla monta mieltä ja rippuu myös päivästä :)

ria: Voin todistaa, että eilenkin Ikeassa oli kyllä monta miestä. En kyllä nähnyt ketään ilman naista...

Vierailija (18:41): Vuokraamme aika usein viikonlopuksi auton mökkireissuja varten, ja tälläkin kertaa Ikean-reissu oli powered by Avis.

En oikeasti muistanut, että Ikea myy sekä 80 että 90 cm leveitä runkopatjoja... Ja jostain syystä se 90 cm leveä runkopatja näytti siellä liikeessä juuri saman kokoiselta kuin 80 senttinen kotona. No, vahinko ei ollut iso, ja kävin vaihtamassa patjan tänään, kun ajoimme joka tapauksessa Ikean ohi. Sainpahan toisen nakkisämpylän.

Coco
Coco Sweet Dreams

Hei, vielä että sitten vauvojen peittojen koot! En ymmärrä miten ne voikaan olla ihan erit joka kaupassa. Ikeassa on omat koot, Hemtexissä omat jne ja sitten on vielä se äitiyspakkauksen peitto. Niihin sitten pussilakanat.

Tommi K
Isyyspakkaus

Jaa jaa, niitä emme ole vielä ehtineet hämmästelemäänkään. Mennään vielä äitiyspakkauksen peitolla, ja Rouva ompeli siihen itse muutaman pussilakanan.

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei!
Eksyin blogiin googlen kautta, ja mietinkin että onko sinulla kokemuksia tuosta Sultan Toröd-petarista?

Tommi K
Isyyspakkaus

Sen verran on kokemusta, mitä olen parina yönä nukkunut varavuoteessamme. Patja tuntuu mukavan jämäkältä eikä hiosta. Enempää en osaa oikeastaan sanoa.

Kommentoi