Yksinäinen Ikeassa

2012-06-01-327.jpg

Mies lähtee yksin Ikeaan tavoitteenaan ostaa petauspatja tytön huoneessa olevaa runkopatjaa varten. Juuri ennen lähtöään hän saa Rouvalta tekstiviestillä ohjeen ostaa samalla patja ja reunapehmuste tytön pinnasänkyyn. Mies lähtee pahaa-aavistamattomana suorittamaan tehtäväänsä.

Vauvanpatjoja on valittavana liian monta: Vyssa Vinka, Vyssa Skönt, Vyssa Snosa, Vyssa Vackert. Jousitusta, vaahtomuovia, kennoa, veluuripäällystä? Tarvitaanko myös Vyssa Tulta, petauspatja?

Aikuisten petauspatjavalikoima on yhtä hämmentävä. Jos ottaa kalleimman, se on varmasti hyvä? Sultan Toröd, pelkkiä luonnonmateriaaleja ja kaikenlaista. Mutta voi sentään, pitääkö patjoja olla näin monta eri kokoa?

25 tarkentavaa tekstiviestiä ja puolitoista tuntia myöhemmin mies poistuu Ikeasta patjojen kanssa ja haukkaa vielä nakkisämpylän ja pehmiksen, kuten protokollaan kuuluu. Kassiin on tarttunut myös vauvan petauspatja, pinnasängyn pehmuste, vauvan lakanat, pesulappuja ja kuvioharsoja.

Kotona hän havaitsee, että iso petauspatja, se ostosreissun varsinainen pääasia, on kymmenen senttiä liian leveä.

Tyttö sentään sai Ikean hienoimman vauvojen jousipatjan.

Kommentit (8)
  1. Sen verran on kokemusta, mitä olen parina yönä nukkunut varavuoteessamme. Patja tuntuu mukavan jämäkältä eikä hiosta. Enempää en osaa oikeastaan sanoa.

  2. Hei!
    Eksyin blogiin googlen kautta, ja mietinkin että onko sinulla kokemuksia tuosta Sultan Toröd-petarista?

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *