Yllätysjuhlat ja vaippakakku

Rouvan ystävättäret järjestivät hänelle lauantaina yllätysjuhlat: amerikkalaistyylisen baby showerin. Näitä vauvajuhlia on meidän lähipiirissämme vietetty aiemmin lähinnä Sinkkuelämää-sarjassa. Kaikki juhliin kutsutut eivät olleet ilmeisesti kyseisiä jaksoja nähneet, sillä eräskin leidi oli kuvitellut, että vaippakakku on jotain syötävää. Siis vaipan muotoon tehty kakku. Ei ollut.

img_2052.jpg

Rouva kuvitteli, että menemme lauantaina dinnerille ystäviemme luokse. Hölösuu-aviomiehen oli kyllä vaikea pitää asiaa salassa, ja viikon aikana meinasi lipsahtaa useamman kerran jotain sen tyylistä kuin ”Onkohan se X tulossa sinne lauantaina?”, ”Pitääkin hakea itselleni jotain ruokaa illaksi” tai ”Täytyy tehdä sitten juttu siitä vaippakakusta”. Lisäksi minulla on kummallinen tapa silloin tällöin maistella jotain englanninkielistä sanaa suussani. Huomasin parikin kertaa mutisevani ”baby shower” melkein ääneen. Sitä olisi ollut vaikea selittää millään.

img_2060_1.jpg

img_2102.jpg

Rouva oli juhlista niin häkeltynyt ja otettu, että oli haljeta onnesta palattuaan kotiin. Kaikki olivat nähneet paljon vaivaa juhlien järjestelyjen eteen. Varsinkin juhlien emäntä, joka oli organisoinut kaiken Hollannista käsin ja jopa tuonut vaippakakun matkalaukussaan.

Lisäksi ystävättäret olivat lahjoneet vauvaa leluilla, pienillä vaatteilla ja tarvikkeilla. Jokainen leidi oli myös luvannut tehdä jotain kivaa joko tulevan äidin tai vauvan kanssa.

img_2157.jpg

Tuleva isä ei näihin juhliin päässyt kuin alkuyllätyksen ajaksi, mutta onneksi prinsessakakkua, sitruunatorttua, hollantilaisia suklaita ja stroopwafeleja riitti myös kotiin tuotavaksi.

Kommentit (4)
  1. Vierailija-Simppu
    14.3.2012, 04:58

    Kivat juhlat oli rouvallanne näköjään, terkkuja täältä Heinolastakin. Seuraamme Lyytin kanssa blogiasi mielenkiinnolla 🙂 Meidänkin neidille joku ranskan sukulainen osti Sophie-kirahvin, joka kyyllä kiinnosti Juti-herraa niin paljon, että se oli pakko pelastaa jäähylle,

  2. Mindeka: Sophie on kyllä hurmaava. Minulle hän oli aivan uusi tuttavuus, vaikka onkin jo viisikymppinen! Juhlat olivat kaikin puolin mahtavat, Rouva kertoi.

    Vierailija: Vinkki viety perille. Epäilen kyllä, että menee hetki ennen kuin Rouva uskaltaa hieroa pitkiin hiuksiinsa muuta kuin tuttua ja luotettavaa hoitoainetta 😉

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *