Hääpuvun teetättäminen Heidi Tuiskulta 2/5

 

’’ Meidän teema tälle mekolle taitaakin olla kalastus’’ – Tuisku

 

Maaliskuusta on jo aikaa, ja mekon oikea teko on aika aloittaa. Avasikin ensitapaamistamme Ateljee Tuhkimotarinassa postauksessani maaliskuussa, pääset lukemaan siitä lisää täältä.

Kuuteen kuukauteen on mahtunut paljon asioita. Olen ollut suuressa leikkauksessa, joka johti pyöristymiseen ja siitä sitten senttien sulamiseen. Kuukausien aikana vartaloni muutokset ovat saaneet itseni kokemaan monenlaisia tunteita ’’röllöäni’’, sekä muita osa-alueitani kohtaan. Tämän vuoksi syyskuinen tapaamisemme ei ollut minulle se mieluisin, sillä minusta otetaan mittoja, paljastan kaikki salaisuuteni.

Onnekseni mukaan lähti veljeni ja äitini.

Olin jo valmis lähtemään mittojen ottoon yksin, mutta jänistin. Halusin jonkun läheisen mukaani, sillä tuki ei ole koskaan pahitteeksi, ja samalla saisin viimeisiä mielipiteitä myös materiaaleista, jotka ovat muuten nyt valittuna! 

Kävelin kohti Ateljee Tuhkimotarinaa ja silmissäni loisti ilo, mutta käteni tärisivät. Tiesin, etten ollut päässyt mittoihin, joihin halusin päästä – tiesin epäonnistuneeni. Nämä mitat olisivat jotakuta ne mitat, jotka päällä olen hääpäivänämme.

Heidin kanssa tuntuu aina kuin tapaisin vanhan ystävän.

Kun puhutaan ammattilaisesta, puhutaan Heidistä. Hän muistaa asiat, joihin olemme viime kerralla jääneet, ja on mukana tilanteessa. Hän osaa rauhoittaa tilanteen, saa minut keskittymään olennaisiin asioihin, jolloin yhtäkkiä en enää muistakaan koko mittojen ottoa. Tilanne on rento ja voin olla oma itseni vaikka seisonkin puolialastomana puolitutun edessä hänen kierittäessä mittanauhansa uumalleni. Mittojen oton aikana pysty heittämään muutaman vitsinkin. Lisäksisain Heidiltä ohjeeksi olla menettämättä yhtään senttiä takamuksestani – sehän käy.

Tapaamme seuraavan kerran 17.10., jolloin saan päälleni kirjaimellisesti kaavun. Tätä iloa en päästä ketään muuta katsomaan, vaan pidän sen itselläni. Marraskuussa meillä onkin sitten jo paljon enemmän mitä pukea. Tiedän jo nyt olevani enemmän kuin kaunis hääpäivänäni, tulen näyttämään juuri siltä, jona haluan itseni aina muistavan. Haluan kuvien ja minun, kuten mekkoni, hiuksieni ja meikkini olevan sellaiset joihin palaan kerta toisensa jälkeen ihastellen kuinka kaunis olenkaan.  Heidin, sekä muiden ammattilaisten ansiosta tiedän tämän toteutuvan – Kiitos jo valmiiksi.

Onlen enemmän kuin iloinen siitä, että päädyin teetättämään mekkoni Heidillä. Kun kuljemme tätä matkaa yhdessä kohti päivääni, tulee myös mekosta merkityksellinen molemmille, tai niin ainakin luulen.

 

– Kiira

muoti tapahtumat-ja-juhlat hyva-olo
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *